Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35

Η Αζρά με τον Τζενκ, ο οποίος τους εξηγεί για ποιο λόγο θέλει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της πυρκαγιάς στο εστιατόριο του Κεμάλ που οδήγησε και στο θάνατό του. Η Αζρά καταλαβαίνει ότι ο Τσετίν έχει δίκιο να θέλει να γίνει μεγαλύτερη έρευνα.

Ο Τάρικ πηγαίνει να δει την Αζρά στο εστιατόριο. Ο νεαρός, αφού της λέει πόσο χάρηκε που βρήκε τον αδερφό της, της εξομολογείται ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Πώς θα χειριστεί η κοπέλα αυτή την κατάσταση; Πώς θα αντιδράσει ο Τάρικ στα λόγια της; Ο Αζμί, πάντως, σπεύδει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση..

Ο γιατρός επισκέπτεται τη Χουσνιγιέ και τα νέα δυστυχώς δεν είναι καλά. Η Φεριντέ λυγίζει βλέποντας να κινδυνεύει ένας από τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους. Με αυτή την άσχημη ψυχολογία είναι αναγκασμένη να συνεχίσει τους ελέγχους στην εταιρεία, αφού κάθε μέρα ανακαλύπτει και κάτι ύποπτο στις κινήσεις του Αζμί. Επιπλέον, προσπαθεί να εξακριβώσει αν πράγματι ήταν ο Μερτ στο σπίτι της Μεριέμ.

Ο κλοιός γύρω από τη Σουμρού σφίγγει σιγά – σιγά. Ο Μπουρχάν πιάνει τη Φατμά έξω από το σπίτι της και ετοιμάζουν συνομωσία, ενώ η Αζρά καταλαβαίνει ότι ο Μερτ επικοινωνούσε με τη Σουμρού όσο εκείνη τον αναζητούσε.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, μαθαίνει πού ενδιαφέροντα πράγματα για τη μητριά της από τη Χουλιά και τον Μεσούτ. Όταν λίγο αργότερα η Αζρά πηγαίνει στο σπίτι της Σουμρού, εκείνη καταλαβαίνει ότι την περιμένουν δύσκολες μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ (Τα video είναι διαθέσιμα για 1-2 μέρες)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

30 ΕΔΩ

31 ΕΔΩ

32 ΕΔΩ

33 ΕΔΩ

34 ΕΔΩ

36 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Κράτα μου το χέρι fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ενέδρα θανάτου για Κοσμά και Σώτο!

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ, με θύματα τα μέλη της οικογένειας Κοτρώτση! Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του...