Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 248 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 248

Η προειδοποίηση του Τόνυ προς τον Νικόλα προκειμένου να σταματήσει την έρευνα για τα όπλα, δεν πτοεί τον Νικόλα που είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε κι όλα πια δείχνουν ότι η φιλική τους σχέση τερματίζεται οριστικά.

Ο Ορφέας στέλνει στον Παύλο ένα γράμμα στο οποίο τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει και η εξέλιξη αυτή αναστατώνει πάρα πολύ την οικογένεια Μελά που νιώθει πια εγκλωβισμένη στη δολοφονική μανία του Ορφέα. Η Αμαλία κάνει με τη Μίνα μια ακόμα συνεδρία, στη διάρκεια της οποίας καταρρέει ψυχολογικά, αλλά παράλληλα αρνείται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα.


Η Αθηνά ζητά από τον Νικόλα να παντρευτούν και ο ενθουσιασμός του ζευγαριού είναι τεράστιος, χωρίς να ξέρουν ότι ο κίνδυνος για τον Νικόλα καραδοκεί. Στο μεταξύ ο Τόνυ προτείνει στην Τατιάνα, η οποία είναι εγκλωβισμένη στα συναισθήματά της, να πάνε μια εκδρομή στο Γαλαξίδι. Κι ενώ ο Ορφέας, έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί την Άννα, μια αιματηρή επίθεση στον Νικόλα, έρχεται να επιβεβαιώσει την προειδοποίηση του Τόνυ ότι παίζει με τη φωτιά.

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

243 ΕΔΩ

244 ΕΔΩ

245 ΕΔΩ

246 ΕΔΩ

247 ΕΔΩ

249-250 ΕΔΩ

251-252 ΕΔΩ

253-254 ΕΔΩ

255-256 ΕΔΩ

257-258 ΕΔΩ

Για όλα τα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ  δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ