Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΣΑΝ ΨΕΜΑ: Ένα περιοδικό βάζει εξώφυλλο τη φωτογραφία του Πέτρου, της Αλίκης και της Ζωής ως οικογένεια κι εκείνος εξοργίζεται

Ραγδαίες εξελίξεις στι σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς  ΣΑΝ ΨΕΜΑ που ξεκίνησε στο OPEN.

Ενώ ο Πέτρος και η Ζωή περνούν όμορφες στιγμές μακριά απ’ όλους, καθώς βρίσκονται στο ξενοδοχείο ανακαλύπτουν πως η Αλίκη έχει εξαφανιστεί. Και οι δύο ανησυχούν, αλλά σύντομα η μικρή εμφανίζεται και η αγωνία τους τελειώνει.

Ταυτόχρονα, ο Ιορδάνης αντιλαμβάνεται ότι έχουν μπει στο σπίτι και τους έχουν ληστέψει.

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος ζητάει από τον Τζώρτζη να δουλέψει στην εταιρεία, ενώ η Νανά μαθαίνει ότι συνέλαβαν τον πατέρα της.

Την επόμενη μέρα, ένα περιοδικό έχει βάλει στο εξώφυλλο τη φωτογραφία του Πέτρου, της Αλίκης και της Ζωής ως οικογένεια, ενώ είχαν υποσχεθεί στον επιχειρηματία πως δεν θα τη δημοσιεύσουν, κι εκείνος εξοργίζεται.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Πέτρος πηγαίνει εκδρομή με την Ζωή και την Αλίκη. Ο τράπερ, που είναι με τον Σταύρο, κλέβει κοσμήματα από το σπίτι του Πέτρου, ενώ κατά λάθος ο Σταύρος χάνει την κονκάρδα του μέσα στο σπίτι.



Η Μελίνα ανακοινώνει στον Τζώρτζη πως θα φύγει από την εταιρία. Ο Γιώτης οδηγείται στο τμήμα, ενώ έχει συναντηθεί με τον πρώην σύντροφο της Ζωής.

Στο ξενοδοχείο, η Ζωή με τον Πέτρο ανακαλύπτουν, πως η Αλίκη έχει εξαφανιστεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η μάχη ανάμεσα στην άγνοια και τη γνώση!

Τι είναι η αρχή της επικουρικότητας, της αναλογικότητας, τι είναι ο Τρίλογος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, τι είναι η διαφοροποιημένη ολοκλήρωση (ευελιξία), ποιες είναι οι αποκλειστικές...