Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 5ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου της σειράς ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53

Επεισόδιο 52

Η Μπέλα ολοκληρώνει το σενάριο της πρώτης της τηλεοπτικής σειράς και είναι σίγουρη ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Όμως, ο επιμελητής της σειράς (Πέτρος Λαγούτης) έχει αντίθετη άποψη και της ζητά να συναντηθούν για να της πει τι αλλαγές πρέπει να κάνει. Η Μπέλα, έξαλλη, τον καλεί στο σπίτι των γονιών της. αλλά τα νεύρα δίνουν τη θέση τους στον πανικό μόλις τον βλέπει από το ματάκι της πόρτας.

Ο επιμελητής είναι πρώην της και μετά από όσα του είχε κάνει, την περίοδο που έβγαιναν, δεν τολμά να τον αντικρίσει. Η μόνη λύση είναι να παρουσιαστεί στη θέση της, ως σεναριογράφος Μπέλα Χαμπέα, κάποια άλλη. Η Χαρούλα μεγάλη και η Χαρά μικρή. Ποια διαθέσιμη απομένει; Η Λυδία! Μόνο που ο επιμελητής γνωρίζει ότι η Μπέλα είναι ανύπαντρη και ο Σάββας είναι ήδη στο δρόμο για το Αιγάλεω… Ωραία θα περάσουν και σήμερα στο σπίτι των Χαμπέων!

Επεισόδιο 53

Η Αντωνία μαθαίνει ότι η πεθερά της έχει καλέσει στο κυριακάτικο τραπέζι τον Νικήτα (Μάριος Αθανασίου), έναν παλιό γνωστό του Κωνσταντίνου από την εφηβεία του, που του έκανε τη ζωή κόλαση. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως η Αλεξάνδρα προσπαθεί ώστε οι δύο «παλιόφιλοι» να τα ξαναβρούν, η Αντωνία διαπιστώνει ότι ο Νικήτας είναι αμετανόητος. Έτσι, αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα σε αυτόν τον τύπο που έκανε bullying στον Ζουζουνέλ της.

 

Είναι, όμως, ο Νικήτας ο «εφιάλτης» του Κωνσταντίνου από τα παιδικά του χρόνια ή το «σόι μας» βρίσκεται μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις που έχει ζήσει; Τι θα κάνει η οικογένεια Τριανταφύλλου όταν συνειδητοποιήσει ότι η Αντωνία σκάρωσε ένα σωρό χουνέρια στο Νικήτα που ήταν μεν ο εφιάλτης του Κωνσταντίνου στα εφηβικά του χρόνια. αλλά είναι και ο νέος διευθυντής του ιδρύματος στο οποίο οι Ζουζουνέλ έχουν κάνει αίτηση για να υιοθετήσουν παιδί;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

43-44 ΕΔΩ

45-46 ΕΔΩ

47 ΕΔΩ

48-49 ΕΔΩ

50-51 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Σοι Σου – 5ος κυκλος – Νεα Επεισοδια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ