Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156

Η Μαρίνα είναι χαρούμενη με τη συνάντησή της με τη μικρή Μελίτη. Το κοριτσάκι είναι τρυφερό μαζί της και η Μαρίνα ευτυχισμένη. Η Κάτια, συντετριμμένη με την πληροφορία του Φώτη ότι η Μαρίνα είναι η κόρη τους, του επιτίθεται, αρνούμενη να αντιμετωπίσει μια τέτοια σκληρή αλήθεια, ενώ βασανίζεται από φόβο και ενοχές.

Ο Φώτης απ’ την άλλη, τα βάζει με τον εαυτό του που στάθηκε τόσο επιπόλαιος στο παρελθόν κι έχασε την Μαρίνα απ’ τη ζωή του. Η Λίλιαν αρχίζει να μετανιώνει για την καλή της πρόθεση απέναντι στην Μαρίνα.

Η χαρά της Μελίτης την τρομάζει. Ο Μιχάλης, ερωτευμένος όσο ποτέ, κάνει ξανά πρόταση γάμου στην Μαρίνα. Η χαρά της Έλλης για τη νίκη της στους αγώνες επισκιάζεται από μια απρόσμενη απόφαση του Άρη.

Παράλληλα, ο Δημήτρης λυγίζει όταν μαθαίνει τη γέννηση του γιου του και επισκέπτεται την Σοφία στο μαιευτήριο. Η Κάτια απειλεί καθαρά την Διευθύντρια του ιδρύματος, προκειμένου να την πείσει να της μιλήσει για την κόρη της. Η επιβεβαίωση της αλήθειας θα την συγκλονίσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

148 ΕΔΩ
149 ΕΔΩ
150 ΕΔΩ
151 ΕΔΩ
152 ΕΔΩ
153 ΕΔΩ
154 ΕΔΩ
155 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...