Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Απίστευτος καυγάς Πολάκη – Γεροτζιάφα για τα εμβόλια του κορονοϊού: “Μου θυμίζει φασίστες” – “Είσαι ενεργούμενο της Pfizer”

Σκληρή κόντρα με πρωτοφανείς εκφράσεις ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον καθηγητή και γιατρό, στέλεχος τυ ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρη Γεροτζιάφα, επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο στούντιο της τηλεόρασης, με αφορμή την απόσυρση των εμβολίων κατά του κορονοϊού από την AstraZeneca.

Μιλώντας στην εκπομπή Kontra24, ο κ. Γεροτζιάφας σχολίασε την συγκεκριμένη εξέλιξη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πρόσφατη ανάρτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν πρέπει επουδενί λόγο στο όνομα της οποιασδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης, όσο και αν θέλει κανείς να είναι σκληρός στην κυβέρνηση της δεξιάς ή δεν ξέρω εγώ σε ποιον άλλο, να βάζει υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του επιστημονικού σώματος της χώρας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία”, τόνισε ο κ. Γεροτζιάφας και ερωτηθείς για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα εμβόλια, σχολίασε πως: “εγώ δεν απαντάω τίποτα στον κ. Πολάκη διότι δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου τοποθετήσεις και επίσης θα σας πω το εξής:

Διάβασα την ανακοίνωση του κ. Πολάκη. Μου θύμισε τις διάφορες ανακοινώσεις που βγάζανε όλοι οι φασίστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Όπως επίσης, αυτό το “σωπάστε τώρα”, που είχε στην τελευταία ανάρτηση ως ανάλυση, αναρωτιέμαι τι διαφορά είχε από το σκαμπίλι που έριξε ο Κασιδιάρης στην κυρία Κανέλλη; Της ίδιας κατηγορίας είναι”, συμπλήρωσε ο Καθηγητής Αιματολογίας.


Η παρέμβαση Πολάκη

Οι συγκεκριμένες αναφορές του πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν την “έκρηξη” του Παύλου Πολάκη, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικώς στην εκπομπή και επιτέθηκε προσωπικά στον Γρηγόρη Γεροτζιάφα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε μάλιστα και στην Νατάσα Γιάμαλη, κατηγορώντας την ότι δεν τον καλούν επίτηδες στην εκπομπή, ενώ ενοχλήθηκε και από την φωτογραφία του, ζητώντας να βάλουν μία καλύτερη.

“Δεν μπορώ να ακούω την απερίγραπτη μπουρδολογία και ελεεινή τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα. Μετά από τρία χρόνια πανδημίας, 37.000 νεκρούς στη χώρα μας που μας φέρνουν στην πρώτη θέση από όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης στον σκληρό δείκτη της πανδημίας- που είναι οι θάνατοι ανά εκατομμύριο πληθυσμού, είχαμε 3.671 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού- με αυτό το αποτέλεσμα, όλοι αυτοί οι οποίοι υπερηφανεύονταν για τη χώρα μας, θα έπρεπε να βρουν μια τρύπα να κρυφτούν.

Και δεν μιλάω μόνο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία με το μοναδικό όπλο του εμβολίου, η οποία χωρίς ΜΕΘ, χωρίς τα φάρμακα που τους φώναζα από τον Νοέμβριο του ’20, οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και όλοι αυτοί που κράταγαν φανάρι και δεν αμφισβήτησαν την πολιτική για την πανδημία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των πιστών και χρημοτοδοτούμενων από τις φαρμακευτικές επιστημόνων σε εισαγωγικά.

Τι από όλα όσα είπα τα τελευταία τρία χρόνια δεν αποδείχθηκε αληθινό; Γιατί έπρεπε να εμβολιαστούν οι πάντες και όχι μόνο οι ευπαθείς ομάδες, όπως έλεγα; Ποιος ήταν αυτός που έλεγε την μπούρδα, επιστημονικά και πολιτικά, ότι είναι πράξη αλληλεγγύης στις μεγαλύτερες γενιές ο εμβολιασμός της νεολαίας; Ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, ο Ηλιόπουλος και κάτι άλλοι”, είπε ο κ. Πολάκης.

Η επίθεση Πολάκη στον Γεροτζιάφα

Ο Παύλος Πολάκης όμως δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά κατηγόρησε ευθέως τον κ. Γεροτζιάφα ότι εξυπηρετεί συμφέροντα, λέγοντας πως άλλα έλεγε αρχικά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και άλλα στη συνέχεια, ενώ ανέφερε επίσης ότι το εργαστήριό του στη Σορβόννη χρηματοδοτείται από την Pfizer.

“Στον κ. Γεροτζιάφα αν δείτε στο δικό σας κανάλι, υπάρχει εκπομπή που έλεγε περίπου τον Δεκέμβριο, Γενάρη του ’20-’21 ακριβώς αυτά που έλεγα εγώ, δηλαδή να φτιάξουμε ΜΕΘ, να έχουμε ισχυρή πρωτοβάθμια υγεία και να χρησιμοποιούμε τα μονοκλωνικά αντισώματα.

Μετά τον μάλωσαν και τον γύρισε τον σκοπό ο κ. Γεροτζιάφας, γιατί το εργαστήριό του στη Σορβόννη χρηματοδοτείται από την Pfizer και προφανώς τον απείλησαν ότι θα του κόψουν την χρηματοδότηση και το γύρισε κι αυτός στο μοναδικό όπλο του εμβολίου και να πάρουν τα βουνά αυτοί που δεν εμβολιάζονται και να καλεί εμάς “τραμπικούς φασίστες”

Εγώ τους κοιτάω όλους στα μάτια κι αυτούς που το παίζουν καθηγητές και το πώς έγιναν καθηγητές και το τι πλάτες κουβάλησαν και σε ποια εργαστήρια πλαστήκανε μετά το 4ο έτος που ήταν Θεσσαλονίκη για να γίνουν αυτό που έγιναν. Επειδή είμαστε μικρή χώρα και γνωριζόμαστε όλοι, μην το γυρίσουμε προσωπικά”.

“Δεν ανέχομαι από κανέναν πολιτικά απόντα να επιστρέφει ως επιστήμονας, μην πω καμία άλλη βαριά κουβέντα και να μας το παίζει και grande αριστερός και να μας πει ότι πρέπει να πάρουμε τα βουνά αυτοί που διατυπώσαμε σαφέστατες αμφιβολίες που αποδείχθηκαν και στην πράξη.

Έχει το θράσος ο Γεροτζιάφας που πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον Ξανθό και σε κάτι άλλους, να βγει και να μας πει εμάς τραμπικούς φασίστες; Ένα ενεργούμενο της Pfizer είναι. Γιατί πολλά ανεχτήκαμε. Δεν μπορούν τα μηδενικά να μας λένε ότι είναι κάτι. Κι αν θέλετε την κάνουμε και δια ζώσης την αντιπαράθεση με τους ελεεινούς ψευτοεπιστήμονες” κατέληξε ο κ. Πολάκης, και έκλεισε το τηλέφωνο στην Νατάσα Γιάμαλη.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ