Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 99-100

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 99-100

Επεισόδιο 99

O Πέτρος θα πείσει τον Ζαφειρίου να μην καταγγείλει τον Παύλο για την εισβολή στο σπίτι του. Η Έλενα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον πατέρα της, αδυνατώντας να καταλάβει για ποιο λόγο βοήθησε τον Ορέστη. Και δεν είναι η μόνη, όλοι στην οικογένεια σοκαρισμένοι ζητάνε εξηγήσεις από τον Νικήτα, που περιέργως προτιμάει τη σιωπή και δεν υπερασπίζεται σθεναρά τον εαυτό του.

Στο μεταξύ η συμπεριφορά της Μαργαρίτας στη Λίλα εξοργίζει τον Νίκο, ενώ η Βίκυ δίνει μια ευκαιρία στον Γιάνναρη να την πλησιάσει.

Ο Ορέστης πολύ ικανοποιημένος που όλα τα βέλη στράφηκαν στον πρώην πεθερό του, βρίσκει ευκαιρία να κάνει κάποιες κινήσεις τόσο προς την Έλενα όσο και προς τη Δανάη. Ο Ζερβός πιάνει τον Παύλο να «φυτεύει» κάμερα στο διαμέρισμά του, ωστόσο τον αφήνει να πιστεύει πως το παιχνίδι είναι στα χέρια του.

Επεισόδιο 100

O Ζερβός αχρηστεύει την κάμερα του Παύλου, περιμένοντας την ευκαιρία να τον ξεμπροστιάσει. Ο Νικήτας δίνει τη δική του εξήγηση για τις πράξεις του στον Πέτρο, αλλά εκείνος δεν μένει ικανοποιημένος απ’ όσα ακούει. Όπως ακριβώς και ο Νίκος που είναι τρομερά απογοητευμένος από τον παππού του και ταυτόχρονα σε απόλυτη ρήξη με τον αδερφό του.

Η Βίκυ καταφέρνει να βρει τον Λευτέρη αλλά η πολύωρη απουσία του ενισχύει τις υποψίες της σχετικά με την εμπλοκή του στο έγκλημα του γάμου. Η Ευγενία μοιράζεται με το Γιάνναρη τις ανησυχίες της για την Άννα κι εκείνος την πιέζει να του φέρει περισσότερες πληροφορίες.

Η Έλενα συντετριμμένη ακόμα από τη στάση του πατέρα της, δέχεται ένα φρικιαστικό απειλητικό μήνυμα μέσα στο μαγαζί της! Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι του Ζερβού για να ελέγξει την κάμερα μόνο που θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 101-102-103 ΕΔΩ 104-105 ΕΔΩ

106-107 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

86 ΕΔΩ

87 ΕΔΩ

88 ΕΔΩ

89-90 ΕΔΩ

91-92-93 ΕΔΩ

94-95-96 ΕΔΩ

97-98 ΕΔΩ

Για να μάθετε τα πάντα για τη νέα σειρά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ