Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 97-98

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 97-98

Επεισόδιο 97

Ο Πέτρος στήνει μια παγίδα στον Ορέστη για να ελέγξει τις αντιδράσεις του, ενώ η Έλενα ακόμα σοκαρισμένη με την αποκάλυψη για το δηλητήριο μοιάζει να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Ζερβός από την άλλη ενώ πιστεύει πως το όπλο που του ζήτησε η Έλενα δεν προορίζεται μόνο για άμυνα, είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει! Ο Νίκος επίμονα ζητάει από τον Χάρη να μιλήσουν για τη Λίλα, ενώ ο Στέφανος κερδίζει έδαφος με τη Δανάη που παραδέχεται πια πως ο χωρισμός της με τον Παύλο είναι οριστικός.

Οι κρυφές σκέψεις της Άννας προβληματίζουν την Ευγενία ωστόσο η Βίκυ θεωρεί ότι η κόρη της πάει καλύτερα. Ο Νικήτας αρχίζει τον πόλεμο στον Ορέστη. Ανοίγει την υπόθεση των ακατάλληλων φυτοφαρμάκων που θα στείλει τον πρώην γαμπρό του στη φυλακή. Οι δύο άντρες είναι πλέον αντιμέτωποι σε μια αναμέτρηση που θα’ χει έναν μόνο νικητή!

Επεισόδιο 98

Ο Νίκος στηρίζει την απόφαση του Νικήτα ν’ ανοίξει την υπόθεση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα και να οδηγήσουν τον Ορέστη στη φυλακή, γεγονός που θα φέρει την έντονη αντίδραση της Δανάης και του Χάρη. Θα καταφέρουν τα τρία αδέρφια να βγουν αλώβητα απ’ αυτόν τον πόλεμο; Παράλληλα ο Παύλος βγάζει την ζήλια του στην Δανάη για τον Στέφανο ενώ ο Ορέστης πιέζει την Αθηνά να του αποκαλύψει τον λόγο που έχει στοχοποιήσει τον Πέτρο.

Ο Νικήτας εξομολογείται στην Έλενα ότι εκείνος βοήθησε τον Ορέστη να το σκάσει, οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα ενώ ο Παύλος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να εξιχνιάσει μόνος του την δολοφονία του αδερφού του. Θα τα καταφέρει ή θα κινδυνεύσει και ο ίδιος;

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 99-100 ΕΔΩ 101-102-103 ΕΔΩ

104-105 ΕΔΩ 106-107 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

86 ΕΔΩ

87 ΕΔΩ

88 ΕΔΩ

89 ΕΔΩ

90 ΕΔΩ

91 ΕΔΩ

92-93 ΕΔΩ

94-95-96 ΕΔΩ

Για να μάθετε τα πάντα για τη νέα σειρά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ