Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η ΝΥΦΗ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο του γ΄κύκλου της σειράς Η ΝΥΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Ο Φικρέτ κοιτάζει παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τα λόγια της Ουλφέτ. Η Εσμά και ο Φαρούκ έρχονται να του κάνουν παρέα, αλλά δεν καταφέρνουν να του αλλάξουν διάθεση. Η Ιπέκ, από την άλλη, περιμένει εναγωνίως να ξημερώσει για να πει τα νέα στη μητέρα της. Η Κιγιμέτ βιάζεται να πιστέψει ότι ο Φαρούκ είναι γιος του Γκαρίπ, ενώ η Ιπέκ αποφασίζει να αναλάβει δράση χωρίς να ενημερώσει τον άνδρα της.

Παρά την ξεκάθαρη οδηγία της Εσμά να αποφεύγουν όλοι κάθε επαφή με την Ουλφέτ, η Σουρεϊγιά πηγαίνει να την επισκεφθεί για να την ευχαριστήσει για τη βοήθεια της στην αναζήτηση δουλειάς.

Ο Φαρούκ, που δεν έχει πειστεί ότι ο Φικρέτ έχει πάψει να έχει επαφές με τον Χαλίμ, βάζει τον Ακίφ να τον παρακολουθεί. Και ο Φικρέτ πάει να συναντήσει τον Χαλίμ το ίδιο κιόλας πρωινό.

Ο Γκαρίπ προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Εσμά, αλλά εκείνη δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά του. Θα δεχτεί τουλάχιστον να τον δει όταν θα πάει σπίτι της;

Ο Φικρέτ φθάνει στο ραντεβού του με τον Χαλίμ και τον βρίσκει νεκρό. Λίγα λεπτά αργότερα φθάνει ο Φαρούκ, που πιστεύει ότι ο αδερφός του έχει σκοτώσει και τον Αντέμ και τον Χαλίμ! Ο καβγάς φουντώνει και τότε ο Φικρέτ λέει στον Φαρούκ ότι δεν είναι αδέρφια!

Ο Φαρούκ δε θέλει να πιστέψει τα λόγια του Φικρέτ, αλλά στο μυαλό του έρχονται πολλά. Ωστόσο, οι δικές του αμφιβολίες δε θέλει να φθάσουν στην Εσμά. Ποια είναι η άποψη της Σουρεϊγιά για το τι πρέπει να κάνει;

Δείτε videos ΕΔΩΕΔΩ , ΕΔΩΕΔΩ ΕΔΩ , ΚΑΙ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ