Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η ΝΥΦΗ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο του γ΄κύκλου της σειράς Η ΝΥΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Ο Οσμάν προσπαθεί να φτιάξει λίγο τη διάθεση της Σουρεϊγιά την ώρα που η Ντιλάρα λέει στον Αντέμ ότι διέκοψε την εγκυμοσύνη της. Ο χωρισμός τους πια είναι δεδομένος.
Ο Φαρούκ ζητά ακόμα μια ευκαιρία από τον Οκάν, ώστε να μην ναυαγήσει η επαγγελματική τους συνεργασία.
Η Ουλφέτ καλεί στο γραφείο της τη Κιγιμέτ και της ζητά να τη βοηθήσει στο λανσάρισμα του νέου της καταστήματος. Που αποσκοπεί αυτή τη φορά η Ουλφέτ; Την ίδια ώρα, η Εσμά που βλέπει τη μια αναποδιά να διαδέχεται την άλλη στη ζωή της, βρίσκει παρηγοριά στον Γκαρίπ. Πρώτα κάνει ακόμα έναν καβγά με τον Φικρέτ.

Η Σουρεϊγιά νιώθει την πίεση να γίνεται όλο και πιο έντονη, αλλά «μόνο όταν πέφτεις και σηκώνεσαι, ωριμάζεις» που λέει και αυτό το υπέροχο τραγούδι από το ίδιο επεισόδιο.

Ο Αντέμ καταφεύγει στην ψυχολόγο του για να μοιραστεί τον πόνο του. Εκείνη, όμως, δεν επιλέγει να του χαϊδέψει τα αυτιά αλλά να τον βοηθήσει να αναγνωρίσει το δικό του μερίδιο ευθύνης για τη δυστυχία του.
Σε ένα άλλο γραφείο της Πόλης, η Γκιουνές δίνει μια ζωντανή συνέντευξη στους διαδικτυακούς θαυμαστές της. Ποια είναι η ερώτηση που δέχεται και την κάνει σχεδόν να πετάξει έξω από το γραφείο της τη δημοσιογράφο; Πάντως, η μοίρα κανονίζει ο Αντέμ και η Γκιουνές να δειπνήσουν παρέα εκείνη το βράδυ κ αι μάλιστα, να περάσουν και καλά!

Ο Φαρούκ μετά από ακόμα μια προσπάθεια να πείσει τους επενδυτές να μην αποσύρουν το ενδιαφέρον τους γυρνάει σπίτι και κάνει μια προσπάθεια να κατευνάσει το θυμό του Φικρέτ για τον Αντέμ. Μετά ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του από τη Σουρεϊγιά. Είναι αρκετό αυτό για την κοπέλα;

Την επόμενη μέρα τα άσχημα νέα ξεκινούν να φθάνουν από το πρωί για τους Μποράν και τα φέρνει η Ουλφέτ.
Η Ουλφέτ είναι αυτή που λίγο αργότερα χρησιμοποιεί την Κιγιμέτ και τις φίλες της για να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Εσμά, ενώ είναι πάλι η Ουλφέτ αυτή που λέει στην Εσμά ότι θα έπρεπε να έχει πει σε όλους ότι ο Φαρούκ είναι γιος του Γκαρίπ. Αυτό το τελευταίο το ακούει και ο Φικρέτ…

Δείτε videos ΕΔΩΕΔΩ , ΕΔΩΕΔΩ ΕΔΩ , ΚΑΙ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ