Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τι φέρνει το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου στα αισθηματικά των ζωδίων

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Το διήμερο αυτό αρχίζει άκρως επικοινωνιακά, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μας δημιουργεί την αίσθηση για εξωστρέφεια, την διάθεση για κοινωνικοποίηση, για φλερτ, για να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να ανταλλάξουμε απόψεις, να λάβουμε νέες πληροφορίες.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 24 με 25/11/2018

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στη διάθεσή μας, καθώς η κυκλοθυμία και η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσουν αν βαρεθούμε, γι’ αυτό καλό είναι να ασχοληθούμε με ότι μας ευχαριστεί. Συναντήσεις με το κοντινό μας περιβάλλον είναι πολύ πιθανές, όπως επίσης και μικρές αποδράσεις που λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη διάθεσή μας. Το βράδυ του Σαββάτου είναι χρυσή ευκαιρία για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου μπορούμε να περάσουμε μοναδικά και να συναναστραφούμε νέα πρόσωπα που έχουν πολλά να μας δώσουν.

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και η διάθεσή μας αλλάζει, καθώς δείχνουμε να επιθυμούμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας, θέλοντας να νιώσουμε ασφάλεια, τρυφερότητα, ζεστασιά με τα οικεία μας πρόσωπα. Η εσωστρέφεια είναι έντονη και είναι πιθανό να αναπολήσουμε καταστάσεις και συμπεριφορές μας το παρελθόντος που μας προβληματίζουν. Το απόγευμα, το τρίγωνό της με τον Άρη στους Ιχθύς μας γεμίζει ενεργητικότητα και καλή διάθεση. Είναι ιδανική στιγμή για να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα κυριαρχούν και μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τους πάντες.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε όμως γιατί η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βγάζοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση μας ή τυχόν νέα γνωριμία που μας ενδιαφέρει. Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε στη θετική πλευρά των πραγμάτων και να αφήσουμε την απαισιοδοξία στην άκρη για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Καλό είναι να μην είμαστε επιρρεπείς στην επικριτικότητα των γύρω μας. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 24 με 25 Νοεμβρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους είναι ιδανική για διασκέδαση και ενδιαφέρουσες παρέες, έχοντας την ευκαιρία με το ταίρι σου να περάσεις εξαιρετικά. Την Κυριακή με την Σελήνη στον Καρκίνο πιθανά να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με το σύντροφό σου, αποφεύγοντας την πολυκοσμία. Το τρίγωνό της με τον Άρη στους Ιχθύς σε γεμίζει δυναμισμό και ερωτισμό, πρόσεξε μόνο γιατί η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να εγείρει ανασφάλειες και να ψυχρανθείς με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που δείχνεις. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη για να μείνεις με τα οικεία σου πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη την προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντος, πρόσεχε μόνο γιατί η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε κάνει απόμακρο και αυστηρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο έχεις διάθεση να περάσεις ρομαντικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου, μακριά από κοινωνικές εκδηλώσεις και πολυκοσμία. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο εντείνοντας την εξωστρέφεια και την ανάγκη για κοινωνικοποίηση και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και κοντινά σου πρόσωπα, αφού το κέφι σου είναι ανεβασμένο, με το τρίγωνο Σελήνης – Άρη. Προσοχή γιατί η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει απόλυτο ή να δεχθείς κριτική, επηρεάζοντας τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο δεν δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ερωτικό παιχνίδι και νέες γνωριμίες, καθώς κυρίως επιθυμείς ήσυχες στιγμές με δικά σου πρόσωπα. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και αλλάζει η διάθεσή σου. Το απόγευμα, το τρίγωνό της με τον Άρη ανεβάζει το κέφι και τον δυναμισμό, κάτι που έλκει νέους θαυμαστές, πρόσεξε μόνο γιατί η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει ευαίσθητο στην κριτική και να βγάλεις τον αυστηρό εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι επιθυμείς διακαώς να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο σύντροφό σου και να τον προκαλέσεις να ασχοληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και το τρίγωνό της με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να βρεθείς με το ταίρι σου. Προσοχή γιατί η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να βγάλει φόβους και καχυποψία που να εκτονώσεις στο ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς λάμπεις με την ενεργητικότητα και το πάθος που σε διακρίνει. Πολλές είναι οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και το τρίγωνό της με τον Άρη σε οδηγεί πιθανά σε επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις, που μπορείς να εντυπωσιάσεις και να προκύψουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. Προσοχή με την αντίθεσή της με τον Κρόνο, γιατί αισθήματα ματαιότητας και ανεπάρκειας μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους είναι γεγονός ότι η εσωστρέφεια είναι έντονη και καλά θα κάνεις το Σάββατο να αφεθείς σε μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου, που θα ισορροπήσουν τη διάθεσή σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και το τρίγωνό της με τον Άρη ανεβάζει το κέφι και την αισιοδοξία σου, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας με το ταίρι σου, να προσέξεις όμως την αντίθεσή της με τον Κρόνο γιατί οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου πιθανά να χαλάσει το ευχάριστο κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στους Διδύμους σε βάζει σε σκέψεις σε ότι αφορά το παρελθόν και αυτό μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση και να βγάλει θλίψη στην επιφάνεια. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και το τρίγωνό της με τον Άρη σε γεμίζει ζωντάνια, πάθος και διάθεση για ερωτικό παιχνίδι φέρνοντας νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αντίθεσή της με τον Κρόνο που μπορεί να σε ωθήσει σε ψυχρότητα, απομακρύνοντας πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσένα.

 

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους η ανάγκη σου να βρεθείς με το ταίρι και τους φίλους σου είναι έντονη, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία για συναντήσεις με την παρέα σου ή με το δραστηριοποιηθείς με το σύντροφό σου σε κοινούς στόχους που έχετε. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και το τρίγωνό της με τον Άρη μπορεί να σε ωθήσει στο να εκδηλώσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, πρόσεξε μόνο γιατί με την αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να γίνεις έντονα επικριτικός χαλώντας την μεταξύ σας ατμόσφαιρα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με παρέες και να κάνεις σημαντικές νέες γνωριμίες. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να κάνουν την εμφάνισή τους. Το τρίγωνο με τον Άρη εντείνει το πάθος, όμως η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να βγάλει ανασφάλειες και φόβους και να κλειστείς στον εαυτό σου, αφήνοντας στην άκρη την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ένταση με το ταίρι σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και στρέφεσαι προς τους φίλους ή τις δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το τρίγωνό της με τον Άρη ανεβάζει το κέφι και την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου, πρόσεχε μόνο γιατί η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να βγάλει την αυστηρή σου πλευρά την επιφάνεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στους Διδύμους φέρνει στο προσκήνιο κοινωνικές υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και η επιθυμία σου να βρεθείς με φιλικές σου παρέες είναι έντονη. Το τρίγωνο με τον Άρη εντείνει τον ερωτισμό και το φλερτ, όμως η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να σε ωθήσει σε απολυτότητα και αυτό να απομακρύνει πιθανές νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους το κέφι και η αισιοδοξία είναι στα ύψη, έχεις την χρυσή ευκαιρία να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας με το ταίρι σου. Με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο την Κυριακή είναι πιθανό να σε απασχολούν επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αγχωθείς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις με την αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καθώς πιθανά να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και κατήφεια και να χαλάσει η ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να ξεφαντώσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και δεν αποκλείεται να δείξεις το έντονο ενδιαφέρον σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι η καριέρα σου μπορεί να σε απασχολήσει έντονα. Το τρίγωνο με τον Άρη μπορεί να σε φέρει ανάμεσα σε παρέες από το επαγγελματικό περιβάλλον, με τις νέες γνωριμίες να είναι πιθανές, καλό είναι όμως να περιορίσεις την απαισιοδοξία και την απολυτότητά σου, για να μην υπάρξουν απομακρύνσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η νευρικότητα είναι έντονη, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να μην εκτονωθείς στο σύντροφό σου, δείχνοντας ανασφάλειες και ζήλια. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο, το κέφι ανεβαίνει και μπορείς να περάσεις μοναδικές έρωτα και πάθους. Το τρίγωνό της με τον Άρη απογειώνει την αισιοδοξία και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ξεφάντωμα. Πρόσεχε μόνο γιατί η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου μπορεί να σε οδηγήσει σε ψυχρότητα ή επικριτικότητα, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους το Σάββατο και εντείνει τον εκνευρισμό, τις ανασφάλειες, τους φόβους σου, μη αφήνοντάς σου την διάθεση να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή. Την Κυριακή η διάθεσή σου αλλάζει, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και το τρίγωνό της με τον Άρη στους Ιχθύς εκτοξεύει το κέφι και την όρεξη για ερωτικό παιχνίδι. Δείξε μόνο προσοχή γιατί η αντίθεσή της με τον Κρόνο σε κάνει απόμακρο, δυσκολεύοντας την εξέλιξη σε πιθανές νέες ερωτικές περιπέτειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σου, καθώς η διάθεση για να κρατήσεις ισορροπίες είναι εμφανής. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο εντείνοντας την νευρικότητα. Το τρίγωνο με τον Άρη ανεβάζει τον ερωτισμό και την συναισθηματικότητα, όμως η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει απόμακρο και αδιάλλακτο, κάτι που θα έχει κόστος στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Διδύμους, δημιουργώντας τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για να φλερτάρεις και πιθανά να προκύψουν νέες γνωριμίες πολύ ενδιαφέρουσες για εσένα. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο βγάζοντας στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα που σε ταλανίζουν, μη αφήνοντάς σε να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Η αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε οδηγεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου, να γίνεις απόμακρος και πιθανά απαισιόδοξος, μη δίνοντάς σου την ώθηση για διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και σε ζητήματα ρουτίνας, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει και να γκρινιάζεις στο ταίρι σου προκαλώντας δυσαρέσκεια. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και έχεις ανάγκη να είσαι κοντά με τον σύντροφό σου. Το τρίγωνό της με τον Άρη σου δίνει ενέργεια και καλή διάθεση για να βρεθείτε με κοντινά σας πρόσωπα και να περάσετε καλά, προσοχή όμως γιατί η αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει απότομο και απόμακρο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο δεν δείχνεις να έχεις την διάθεση για φλερτ, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σε στρεσάρουν. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και η όρεξη για ερωτικό παιχνίδι εκτοξεύεται. Το τρίγωνό της με τον Άρη σου δίνει αποφασιστικότητα για να διεκδικήσεις και να παίξεις με όποιο πρόσωπο σου κινεί το ενδιαφέρον, καλό είναι βέβαια να προσέχεις γιατί η αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε κάνει επιφυλακτικό και απαισιόδοξο. Μην χάνεις την διάθεσή σου με αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί εξαιρετικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου για να περάσετε μοναδικά, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τον έρωτα και το πάθος που υπάρχει μεταξύ σας. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και ασχολείσαι περισσότερο με υποθέσεις ρουτίνας, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τον σύντροφό σου. Το τρίγωνό της με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να σου αποφασιστικότητα για να ξεμπερδέψεις με δουλειές που εκκρεμούν, όμως η αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βγάζει καταστάσεις που σε πληγώνουν στην επιφάνεια και μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο μη χάσεις την ευκαιρία για ξεφάντωμα και ερωτικό παιχνίδι που θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες, καθώς λάμπεις και γοητεύεις. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να σου χαλάσουν την διάθεση και να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή, κυρίως με την αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που μπορεί να σε κάνει έντονα απότομο και κατηφή.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να βγάλει έντονα την ανάγκη για τρυφερότητα και μπορείς να δημιουργήσεις το ιδανικό σκηνικό για δύο, περνώντας όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και την επιθυμία να περάσεις μία άκρως ερωτική μέρα με το ταίρι σου. Πρόσεχε μόνο γιατί η αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει απόμακρο και απόλυτο, προκαλώντας αντιπαραθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο έχεις την ευκαιρία μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο και είναι εξαιρετική ημέρα για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Το τρίγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου σε καθιστά τον απόλυτο πρωταγωνιστή, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί η αντίθεση με τον Κρόνο πιθανά να βγάλει την απόλυτη και αυστηρή πλευρά σου στην επιφάνεια.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Huawei ανακοίνωσε την Ευφυή Λύση Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας

Η Huawei παρουσίασε την καινοτόμα Ευφυή Λύση Διανομής (IDS) Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας στο Ρότερνταμ. Η IDS αναπτύχθηκε σε συνεργασία με...