Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Σκορπιού

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 05.10 σε καλεί σε μία εσώτερη διαδικασία σε ότι αφορά τον έρωτα, τις ανάγκες σου σε αυτό το ζήτημα και στο κατά πόσο συμβαδίζει το ταίρι σου με την προσωπική σου εξέλιξη και πορεία αυτή την στιγμή. Παράλληλα αναζητάς μέσα σου και την δική σου στάση και το αν αφήνεσαι, δίνεσαι στον άνθρωπό σου ή υπάρχου ζητήματα που δεν σε αφήνουν να λυθείς και να εκδηλωθείς με το τρόπου που θα ήθελες. Καλό είναι επίσης να προσέχεις σε οικονομικές συμφωνίες και, αν είναι εφικτό, να τις αποφύγεις, καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως τα περίμενες και να υπάρξουν απώλειες.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και σε ωθεί στο να τα κλείσεις, αφήνοντας πίσω ότι σε προβληματίζει μέχρι τώρα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί α σου δημιουργήσει έντονη συναισθηματική αστάθεια, επαναστατικές διαθέσεις και τάσεις ανεξαρτησίας που να αιφνιδιάσουν τον άνθρωπό σου. Από την άλλη, δεν θα είναι απίθανο να αντιδράσει αντίστοιχα το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις τις εκρηκτικές σου αντιδράσεις, έτσι ώστε να αποφύγεις προβλήματα και σφοδρές συγκρούσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σε φέρνει αντιμέτωπο με ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να κλείσεις για να κάνεις μία σημαντική νέα αρχή, μακριά από ότι σε στενοχώρησε και σε επιβάρυνε ψυχολογικά. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναδεικνύει ότι αυτό δεν θα γίνει κάτω από εύκολες συνθήκες, αλλά θα υπάρξουν για εσένα, δυσκολίες, απογοητεύσεις και πληγές αφήνοντας πίσω σου παλιές καταστάσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Είναι γεγονός ότι μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου και η εσωστρέφεια να είναι έντονη. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς ότι με αυτό το νέο ξεκίνημα «θανατώνεις» ένα κομμάτι του εαυτού σου που λειτουργεί σαν βαρίδι στην μελλοντική σου πορεία.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 ανεβάζει την ένταση σε οικογενειακό επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκληθούν συγκρούσεις είτε από την συμπεριφορά σου, είτε από την συμπεριφορά των οικείων σου που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Μπορεί να θεωρείς ότι είναι ευκαιρία για εσένα να εκτονώσεις τον θυμό που μπορεί να έχεις για πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, να έχεις στο νου σου όμως ότι δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν προβλήματα που θα είναι δύσκολο να λυθούν. Προσπάθησε να βρεις διεξόδους για να εκτονώσεις την ένταση, έτσι μόνο θα αποφευχθούν τα προβλήματα.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 24.10 σε κάνει έντονα εκδηλωτικό στις απόψεις σου, τις οποίες υπερασπίζεσαι με έντονο πάθος. Είναι γεγονός ότι πια εκφράζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που σκέφτεσαι, κάτι που θα εντυπωσιάσει τους γύρω σου, τους οποίους θα κερδίσεις με το πείσμα και τον δυναμισμό σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καθώς δείχνεις έτοιμος να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες και να κάνεις νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι οι υποκειμενικές σου τάσεις αλλά και η διάθεση να παίρνεις επί προσωπικού ότι λέγεται, κάτι που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σου στις 29.10 δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν, καθώς δείχνεις να έχεις την βούληση και την αισιοδοξία για αυτό που θέλεις να επιτύχεις. Έντονη θα είναι η εξωστρέφεια και θα κερδίσεις τους πάντες, όπου και αν βρεθείς με το χιούμορ και την θετικότητα που εκπέμπεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι την αμετροέπεια αλλά και την τάση να δίνεις υποσχέσεις και να δεσμεύεσαι, ενώ το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να είσαι συνεπής και αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...