Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Λέοντα

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σε καλεί να αναθεωρήσεις ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή ασφάλεια, το κατά πόσο την εισπράττεις από τα οικεία σου πρόσωπα ή από το ταίρι σου. Είναι δεδομένο ότι μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία για το κατά πόσο αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου για σιγουριά και τρυφερότητα οι δικοί σου άνθρωποι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τυχόν έξοδα που μπορεί να προκύψουν και αφορούν το σπίτι ή σε σπατάλες σε ότι αφορά την διακόσμηση. Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι ότι η κυκλοθυμική σου τάση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την οικογένεια ή το ταίρι σου.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου εγείρει ζητήματα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο που καλείσαι να οριστικοποιήσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σου προκαλεί έντονες αντιδραστικές τάσεις και επαναστατικές διαθέσεις που μπορεί να αιφνιδιάσουν τόσο πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα, όσο και την οικογένειά σου. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς ώριμα και ήρεμα τις περαιτέρω κινήσεις σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις σε όποιο επόμενο στάδιο επιθυμείς με τον ομαλότερο δυνατό τρόπο. Συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν και με το ταίρι σου, καθώς η εκρηκτική σου διάθεση προκαλεί ζητήματα.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 δρομολογεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον κοντινό σου περίγυρο, την επικοινωνιακή σου προσέγγιση, την κοινωνική σου ζωή και το πώς ανταποκρίνεσαι σε αυτή. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στενοχώρια, θυμό και απογοήτευση από συμπεριφορές προσώπων που δεν περίμενες αλλά και προσωπικές σου ανασφάλειες και ανάγκη ελέγχου των άλλων που θα σε φορτίσει έντονα συναισθηματικά. Δες αυτή την ευκαιρία σαν μοναδική, καθώς παρ’ όλες τις δυσκολίες και την απογοήτευση που μπορεί να νιώσεις, θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για εσένα και θα προχωρήσεις πια με διαφορετικό τρόπο σκέψης και έκφρασης στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 «αγγίζει» το περιβάλλον των συνεργασιών και της προσωπικής σου ζωής και εγείρει εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρούσεις τόσο με συνεργάτες, όσο και με το ταίρι σου. Καλό είναι λοιπόν να δείξεις ψυχραιμία σε τυχόν επιθετικές διαθέσεις των άλλων απέναντί σου, διαφορετικά αν ακολουθήσεις και εσύ παρόμοια τακτική είναι βέβαιο ότι οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές. Από την άλλη, καλό είναι και εσύ να μην «κλειδώνεις» σε εγωιστικές συμπεριφορές για να διευκολύνεις την δράση και την επικοινωνία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις για νέες συνεργασίες.


3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και σε ζητήματα που την απασχολούν. Είναι πιθανότατο να εμπλακείς σε οικογενειακές συζητήσεις και να κληθείς να προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που πιθανά υπάρχουν. Η διάθεση για κατανόηση είναι εμφανής και αυτό σε κάνει πόλο έλξης για όποιον αντιμετωπίζει ζητήματα που τον απασχολούν, καθώς έχεις την υπομονή να ακούσεις και να καταλάβεις. Για να προστατεύσεις τον εαυτό σου καλό είναι να βάλεις τα όριά σου εσωτερικά, προσπαθώντας να μην οικειοποιείσαι όποια κατάσταση ακούς, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι θα επηρεαστείς έντονα ψυχολογικά. Μνήμες του παρελθόντος σε ωθούν στο να αναπολείς συνεχώς.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10ανεβάζει την διάθεσή σου και προσπαθείς να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό κλίμα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να κάνεις ευχάριστες και εποικοδομητικές συζητήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις διασκεδαστικές στιγμές, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υπερβολική ευαισθησία και κυκλοθυμία που μπορεί να δείξεις, αλλά και η διάθεση να δεσμευτείς σε θέματα και πράξεις που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς, με κίνδυνο να εκτεθείς. Εξαιρετική ευκαιρία για να λυθούν σημαντικά οικογενειακά θέματα.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...