Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιχθύς Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Ιχθύ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 μπαίνεις σε μία βαθύτατη διεργασία σε ότι αφορά τις ανάγκες σου στην διασκέδαση, σε επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης, σε ότι αφορά τον έρωτα και αν ο σύντροφός σου μπορεί να ανταποκριθεί στις δικές σου απαιτήσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να περνάς όμορφα μαζί του, αλλά και να μπορείς να επικοινωνήσεις σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να επανεξετάσεις και τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και κατά πόσο κατανοούν αυτά που επιζητάς. Πρόσεξε μόνο μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα και μετά δεν είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον, θέματα εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως και συμφωνίες σχετικά με αυτά, ότι αφορά τη γνώση και αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει στην επιφάνεια τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου και μπορεί να πάρεις ανατρεπτικές αποφάσεις που θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που πιθανά να θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ανατρεπτική και πρωτότυπη σκέψη σου. Προσοχή μόνο σε νευρικότητα και ένταση που μπορεί να υπάρξουν.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 εντείνει την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικά σε σχέση με τράπεζες και Δημόσιο και καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω σου θέματα που σε βαραίνουν. Νέο ξεκίνημα μπορεί να προκύψει και στην ερωτική σου ζωή με την ένταση να είναι στα ύψη. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση από πρόσωπα με τα οποία έχεις συναλλαγές ή με το σύντροφό σου, κάτι που πιθανά να προκαλέσει ένταση, εμμονή και εκρηκτικές διαθέσεις. Καλό είναι να θυμάσαι ότι αυτή η περίοδος θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσένα, καθώς μέσα από τις δυσκολίες και τις πιεστικές στιγμές θα μπορέσεις να απαλλαγείς από ότι πια σε φορτίζει ψυχολογικά.


Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 σου δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια και μοναχικές τάσεις, γιατί μπαίνεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι συνεχώς ζητήματα του παρελθόντος που έχουν αφήσει πληγές και απωθημένα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, καθώς μπορεί να ενταθεί πολύ η θλίψη και η καταπιεσμένη οργή που νιώθεις αν δεν εκφραστεί ια λειτουργήσει επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Στρέψε την προσοχή σου σε καλλιτεχνικές δράσεις, σε ότι αφορά τον εσωτερισμό και τα αρχέτυπα για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να ξεφύγεις από το ψυχικό φορτίο αυτό.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 ανεβάζει την διάθεση κατακόρυφα και αυτό είναι αρκετό για να μπεις σε διαδικασία να σκέφτεσαι την διασκέδαση, τις παρέες που θέλεις να συμμετέχεις, τις πνευματικές συζητήσεις που θέλεις να κάνεις. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή στο εξωτερικό που σε ενδιαφέρουν μπορεί να πραγματοποιηθούν ή να δρομολογήσεις τις λεπτομέρειές τους. Σε αυτό που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός είναι στην αμέλεια και την αφέλεια που μπορεί να εκδηλώσεις, γιατί δεν θα σε βοηθήσουν στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και δεν θα είναι δύσκολο να υποπέσεις σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος και τυπικός στις όποιες δεσμεύσεις σου.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα σε παρέες και είναι πολύ πιθανό να συμμετέχεις σε συζητήσεις με έντονο πνευματικό ενδιαφέρον που έχουν πολλά να σου μάθουν. Συζητήσεις σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια ευνοούνται, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με όποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει. Το χιούμορ η θετικότητα που αποπνέει γίνεται πόλος έλξης για τους γύρω σου. Μόνο πρόσεξε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις ή χάσεις το μέτρο στον λόγο σου, με αποτέλεσμα να προσβάλεις χωρίς να θέλεις πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2024 Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέρει σήμερα σθένος, αποφασιστικότητα,...