Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αιγόκερως Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Αιγόκερου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σε βάζει σε διαδικασία σκέψεις για τον καλύπτονται οι ανάγκες σου σε ότι αφορά τα φιλικά σου πρόσωπα, τις κοινωνικές και συλλογικές σου δράσεις, τους στόχους και τα σχέδια που έχεις θέσει. Η ανάγκη επίσης του να είσαι ελεύθερος μέσα στη σχέση γίνεται κατανοητή από το ταίρι σου; Έχετε τον ίδιο πρωτοποριακό και εναλλακτικό τρόπο σκέψεις; Όλα αυτά σε προβληματίζουν αυτόν τον μήνα και καλό θα είναι να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που απασχόλησαν την ερωτική σου ζωή, πιθανά να κάνουν και πάλι κρούση, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα σε αναστατώσει.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα που έχουν σχέση με την ερωτική σου ζωή και τις δημιουργικές σου δράσεις, με τις φιλικές σου σχέσεις και τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σε κάνει έντονα επαναστατικό, κάτι που πιθανά να προβληματίσει το ταίρι σου και να προκαλέσει συγκρούσεις. Η εκρηκτική σου διάθεση αλλά και η ανάγκη για ελευθερία κίνησης μέσα στη σχέση δεν αποκλείεται να προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 φέρνει στο προσκήνιο την καριέρα σου και σε ωθεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε αυτόν τον τομέα. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου δείχνει ότι αυτό το νέο ξεκίνημα δεν θα είναι κάτω από τις ευκολότερες συνθήκες, αφού καλείσαι να μεταμορφωθείς μέσα από αυτή την εκκίνηση και να αφήσεις παλιότερες συνήθειες ή πρακτικές στον συγκεκριμένο τομέα που δεν ταιριάζουν με αυτό που είσαι σήμερα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, γιατί δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις τάσεις ελέγχου και χειρισμού, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις και δεν θα σε βοηθήσουν σε αυτή τη νέα αρχή. Το πείσμα, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου είναι τα καλύτερα όπλα για να προσπαθήσεις για κάτι καλύτερο.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 μπορεί να φέρει ξαφνικά έσοδα που πιθανά να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μεταξύ της τάσης για σπατάλη και απόλυτου συντηρητισμού και να βρεις την χρυσή τομή στο πώς να ξοδεύεις και να διαθέτεις τα χρήματά σου. Ανασφάλειες και φόβοι είναι πιθανό να εκδηλωθούν, κάτι που θα λειτουργήσει επιβαρυντικά για την σχέση σου, κάνοντάς σε απόλυτο και κτητικό. Δείξε ψυχραιμία και κράτησε χαμηλούς τόνους για να ισορροπήσεις την σχέση σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σε βάζει σε διαδικασία να έρθεις σε επικοινωνία με τα φιλικά σου πρόσωπα και να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων μαζί τους, που έχεις τόσο ανάγκη. Είναι γεγονός ότι μπορεί να έχεις ευφάνταστες και πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες, κάτι που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των γύρω σου και θα βρεθούν στο φιλικό σου περίγυρο πολλά πρόσωπα που θα στηρίξουν και να ενστερνιστούν τα πιστεύω σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να απαξιώνεις όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν το σκεπτικό σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει αλαζονικό και να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σου.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους που έχεις, αφού το κλίμα που δημιουργείς στο περιβάλλον σου είναι εξαιρετικά ευχάριστο και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες σου. Ευχάριστες και χαλαρές εξόδους και συζητήσεις μπορεί να έχεις με φιλικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία για όμορφες στιγμές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να λες περισσότερα από ότι πρέπει να δίνεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να τηρήσεις. Σκέψου καλά πριν δεσμευτείς για κάτι που δεν μπορείς.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βούλα: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε πεζή στη Λεωφόρο Καραμανλή- Βαριά τραυματίας και ο δικυκλιστής

Nέο σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χθες στη Βούλα καθώς μοτοσυκλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζή στη Λεωφόρο Καραμανλή. Η παράσυρση σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις...