Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιχθύς: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός για τον Ιχθύ ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως;
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύ:

Έχετε έξυπνες ιδέες και κάνετε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάτε αλλά κατά πόσο μπορείτε να υποστηρίξετε τα οράματα του άλλου; Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον οραματιστή ένατο οίκο σας, κάτι που σημαίνει ότι καλείστε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αν ζείτε σε χωριστές πόλεις με την αγάπη σας ή προσπαθείτε να βελτιωθείτε οικονομικά ή αν ένας από τους δυο σας ακολουθεί ένα πρόγραμμα σπουδών. Εξακολουθείτε να σκέφτεστε με εμμονή εκείνον/η που έχει φύγει; Η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να φέρει πίσω μια παλιά αγάπη, ίσως κάποιον/α που απομακρύνθηκε και ζει σε άλλη πόλη. Αν τα συναισθήματα εξακολουθούν να είναι ισχυρά, σκεφτείτε να κάνετε ένα ταξίδι για μια επανένωση. Μια σχέση μεγάλων αποστάσεων, αν και δεν φαντάζει ιδανική, ίσως αξίζει να τη ξαναδοκιμάσετε.

Νέοι συνεργάτες θα μπορούσαν να εμφανιστούν για να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας για κάτι μεγάλο! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, και προδιαθέτει σε οικονομική αφθονία τους προσεχείς έξι μήνες. Αφήστε το φεγγάρι να σας δώσει ό, τι σας στέρησε και να είστε ανοιχτοί σε μια νέα προσοδοφόρα οικονομική προσφορά. Δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος διέπει τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρήματα των άλλων ανθρώπων, θα μπορούσατε να θέσετε νέους στόχους γύρω από ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή να υποβάλετε αίτηση για επιχορήγηση ή χρηματικά κεφάλαια. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. Γυρίστε μια νέα σελίδα στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό τρίτο οίκο σας, και διψάτε για γνώση και ταξίδια, οτιδήποτε μπορεί να γαλουχήσει το σώμα και το μυαλό σας. Συζητήστε με τους φίλους σας και ακούστε τη γνώμη τους, έχετε τόσα πολλά να μάθετε από αυτούς. Αισθάνεστε ότι θέλετε να είστε συνεχώς σε κίνηση; Διοχετεύστε όλη αυτή τη διανοητική ενέργεια που έχετε στη μάθηση, ακόμα και στη διδασκαλία όσων γνωρίζετε. Ίσως ακόμα ανακαλύψετε κάτι που ψάχνετε καιρό να βρείτε μέσα από ένα βιβλίο. Τώρα επικοινωνείτε ανάλαφρα με άτομα αισιόδοξα, σχεδιάζετε κοντινές εκδρομές για να ξεφύγετε από την πλήξη σας. Μπορεί ακόμα να εμπλακείτε στις τοπικές σας υποθέσεις ή απλά συμμετέχετε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βούλα: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε πεζή στη Λεωφόρο Καραμανλή- Βαριά τραυματίας και ο δικυκλιστής

Nέο σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χθες στη Βούλα καθώς μοτοσυκλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζή στη Λεωφόρο Καραμανλή. Η παράσυρση σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις...