Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 177 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 177

Κατά τη διάρκεια του πρωινού και ενώ όλοι περιμένουν τον Κενάν να επιστρέψει, ο ταχυδρόμος παραδίδει στην Αρζού τα χαρτιά του διαζυγίου. Η Αρζού αισθάνεται απόγνωση και ζητάει από την Αλιγιέ να σταματήσει τη διαδικασία του διαζυγίου διαφορετικά θα αποκαλύψει τα μυστικά της.

Η Αρζού προσλαμβάνει μια δικηγόρο, τη Ντιλέκ, καθώς σκοπεύει να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τον γάμο της. Όταν τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και μαθαίνει πως η χωρίζει από τη Μελέκ, γίνεται έξαλλη από θυμό. Η Τουγτσέ είναι λυπημένη επειδή οι γονείς της χωρίζουν. Η Κιράζ την παρηγορεί. Ο Κενάν αποφασίζει να μην επιστρέψει ακόμα σπίτι του.

Η Τουλάι συναντάει τη Μελέκ στο νοσοκομείο και ανακαλύπτει ότι ο Βεϊσέλ είναι παντρεμένος αλλά η Μελέκ της εξηγεί πως έχει η κατάσταση στην πραγματικότητα. Η Τουλάι όμως το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία και δηλώνει πως δεν θέλει να ξαναδεί τον Βεϊσέλ. Στην πραγματικότητα το κάνει επειδή είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στην δουλειά της στο κλαμπ.

Ο Σαντίκ παραδίδει το δαχτυλίδι στον Μελίχ και του λέει πως ο Κενάν έκανε αίτηση διαζυγίου. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ορίζουν ημερομηνία γάμου και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Ξεκινάνε αμέσως τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη μητέρα του και την ενημερώνει πως έρχεται στο κτήμα με τη Ζεϊνέπ καθώς θέλουν να μιλήσουν στην οικογένεια. Την προειδοποιεί για τη συμπεριφορά της.

Η Αλιγιέ δεν φέρνει καμία αντίρρηση καθώς έχει κουραστεί να παλεύει. Η Αρζού της λέει πως πρέπει να διαλύσουν τη σχέση του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ της απαντάει πως θα σεβαστεί την απόφαση του γιου της. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει την πρόσκληση για τον γάμο της στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Η κοπέλα είναι πολύ νευρική για την επικείμενη συνάντηση με την οικογένεια του Σελίμ.

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

172 ΕΔΩ

173 ΕΔΩ

174 ΕΔΩ

175 ΕΔΩ

176 ΕΔΩ

178 ΕΔΩ

179 ΕΔΩ

180 ΕΔΩ

181-182-183 ΕΔΩ

Β ΚΥΚΛΟΣ 1-2-3-4-5 ΕΔΩ

6-7-8-9-10 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ