Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176

Ο Μουράτ ζητάει εξηγήσεις από τη Σεϊντά και ενώ μαλώνουν, το cd πέφτει και το αρπάζει ο Μελίχ, ο οποίος φεύγει. Ο Μουράτ αισθάνεται προδομένος από τη συμπεριφορά της Σεϊντά και από τον θυμό του νιώθει πως θα μπορούσε να τη σκοτώσει.

Ο Μελίχ πηγαίνει με το cd κατευθείαν στο κτήμα και η Αρζού είναι ανίκανη να τον σταματήσει. Όταν μαθαίνει πως ο Κενάν λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι, φεύγει. Στην επιστροφή βλέπει τον Μουράτ και συζητάνε. Εκείνη τη στιγμή ο Μουράτ δέχεται ένα τηλεφώνημα και μαθαίνει πως ο πατέρας του είναι στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ τον συνοδεύει στο νοσοκομείο.

Η Τουλάι πηγαίνει στο νοσοκομείο και συναντάει τον Μουράτ. Η Τουλάι μιλάει με τον Βεϊσέλ και του εξηγεί πως αυτός, που την πήρε μαζί του με τη βία ήταν ο άντρας της. Είναι η δεύτερη ακροαματική διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου της Μελέκ και του Βεϊσέλ και η κοπέλα ελπίζει αυτή τη φορά να τελειώσουν και να μην πάει κάτι στραβά. Όταν πηγαίνει να μιλήσει στον Βεϊσέλ, μαθαίνει πως τον έχουν μαχαιρώσει.

Η Τουγτσέ πηγαίνει στο δωμάτιο της μητέρας της και ψάχνοντας τα κοσμήματά της βρίσκει το δαχτυλίδι του Μελίχ και το φοράει. Ο Σαντίκ βλέπει το δαχτυλίδι στο χέρι της Τουγτσέ. Η Αλιγιέ ανακαλύπτει ότι λείπει η καρφίτσα της. Όταν ψάχνουν όλοι μαζί, ο Σαντίκ βρίσκει την ευκαιρία να πάρει το δαχτυλίδι του Μελίχ…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

172 ΕΔΩ

173 ΕΔΩ

174 ΕΔΩ

175 ΕΔΩ

177 ΕΔΩ

178 ΕΔΩ

179 ΕΔΩ

180-181-182-183 ΕΔΩ

Β ΚΥΚΛΟΣ

1-2-3-4-5 ΕΔΩ

6-7-8-9-10 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ