Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149

Η Μελέκ και ο Μελίχ είναι χαρούμενοι που έσμιξαν ξανά. Ο Μελίχ μιλάει στη Μελέκ για τους γονείς τους και της λέει όσα θυμάται. Ο Κενάν μιλάει στην Αλιγιέ, της λέει πως η Μελέκ ξέρει που βρίσκεται ο τάφος των γονιών της.

Της ζητάει να μάθει τι έχει συμβεί αλλά η Αλιγιέ του αλλάζει την κουβέντα και του λέει πως της φαίνεται απίστευτο, που πιστεύει ακόμα στα λόγια μιας γυναίκας, που τον εγκατέλειψε. Ο Κενάν της λέει πως θα ανακαλύψει την αλήθεια και πως αν μάθει ότι του λέει ψέματα θα την κάνει να το πληρώσει.

Ο Ερκούτ δεν πιστεύει ότι η Αρζού έχει αμνησία. Τηλεφωνεί στην Σεϊντά και της ζητάει να φέρει την Αρζού στους στάβλους με κάποια δικαιολογία γιατί θέλει να έρθει αντιμέτωπος μαζί της. Η Σεϊντά χρησιμοποιεί την Τουγτσέ και καταφέρνουν να πάνε με την Αρζού στον στάβλο.

Ο Ερκούτ βρίσκει μόνη της την Αρζού και της λέει πως του είχε υποσχεθεί ότι θα κρατήσει τον Σελίμ μακριά από την Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Ερκούτ της δείχνει το δαχτυλίδι του Μελίχ αλλά η Αρζού δεν έχει καμία αντίδραση. Ο Σαντίκ υποψιάζεται πως η Σεϊντά κάτι σχεδιάζει αλλά δεν έχει αποδείξεις.

Ο Βεϊσέλ μαθαίνει τυχαία πως η Μελέκ άνοιξε εστιατόριο και πηγαίνει να δει το μέρος. Όταν βλέπει στον κήπο τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ πιστεύει πως η Μελέκ πήρε από αυτόν τα χρήματα για να ανοίξει μαγαζί. Η Ιπέκ δέχεται μια πρόταση για να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική.

Η Αλιγιέ καίει κάποιες παλιές εφημερίδες αλλά ένα κομμάτι πέφτει στο πάτωμα. Η Μελέκ ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια στο εστιατόριο…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

143 ΕΔΩ

144 ΕΔΩ

145 ΕΔΩ

146 ΕΔΩ

147 ΕΔΩ

148 ΕΔΩ

150 ΕΔΩ

151 ΕΔΩ

152 ΕΔΩ

153-154-155 ΕΔΩ

156-157-158 ΕΔΩ

159-160-161-162-163 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα 4 ζώδια που θα δουν θετικές αλλαγές στα ερωτικά τους

Οι διελεύσεις των πλανητών ευνοούν είτε άμεσα είτε έμμεσα την ερωτική ζωή κάποιων ζωδίων Η Παρασκευή είναι πάντα καλή ημέρα αφού σηματοδοτεί για πολλούς το...