Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Ήλιος σε Τετράγωνο με τον Κρόνο 29/3 : Προβλήματα και Πίεση για 4 ζώδια

Ο Ήλιος με τον Κρόνο σχηματίζουν Τετράγωνο την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, φέρνοντας δυσκολίες και εμπόδια…

Ο Ήλιος από τον Κριό και ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα αρκετά δυσάρεστο Τετράγωνο την Πέμπτη 29 του μήνα, φέρνοντας αρκετή πίεση πρακτική αλλά και συναισθηματική, επιφυλάξεις, στεναχώρια και αδυναμία χαρακτήρα λόγω των δυσάρεστων γεγονότων και εμποδίων που θα αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε!

Η συγκεκριμένη όψη έρχεται για να μας συνετίσει, να μας αναγκάσει να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος ή να κάνουμε κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να μας υπενθυμίσει ότι η επιπολαιότητα πληρώνεται!

Επιστρατεύουμε άμεσα ωριμότητα και λογική, ώστε να περάσουμε ανώδυνα κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν.

Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τη συμπεριφορά μας και να διαχειριστούμε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν, δυναμικά αλλά κυρίως συνετά.!

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, του 1ου δεκαημέρου!

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια της εβδομάδας 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να αναμένεις αρκετά μεγάλη πίεση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είχες κάνει το λάθος και τα είχες αφήσει όλα στη τύχη τους, να ξέρεις ότι ήρθε η ώρα για μια ριζική και ώριμη αναδιοργάνωση έστω και μέσα από δυσάρεστες για σένα διαδικασίες, που είναι όμως απαραίτητες! Να είσαι ξεκάθαρος, έντιμος και αποφασιστικός στους χειρισμούς σου και στις κινήσεις σου!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΤΑΥΡΟΣ

Άμεσα, πρέπει να ηρεμήσεις ψυχικά και να αποβάλλεις άγχος και συναισθηματικές ανασφάλειες. Διόρθωσε ότι σε βαραίνει και σε καταλαμβάνει ψυχικά, ακόμα κι αν αυτό σου φαίνεται επίπονο. Περιόρισε απαισιοδοξία και απέφυγε παρασκηνιακές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις τα λάθη σου στην φιλία και να σταματήσεις να επαναπαύεσαι. Ίσως τώρα προκύψουν προβλήματα, ρήξεις ή και λήξεις στον φιλικό τομέα. Επιπλέον, προσγειώνεσαι απότομα όσον αφορά προσωπικούς στόχους και όνειρα, τα οποία χρειάζονται μία πιο σοβαρή και συνετή αντιμετώπιση!

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνα να νοιάζεσαι για τους στόχους και τα όνειρα σου. Ξεκίνα να νοιάζεσαι για τη ζωή σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και αλαζονικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό σου χώρο και να αντεπεξέλθεις σε όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις όσο κι αν σου φαίνονται πολλές. Δεν είναι ώρα για επαναπαύσεις και επιπολαιότητα! Φρόντισε για τις βάσεις της καριέρας σου και την καλή κοινωνική σου εικόνα, γιατί έρχονται επικίνδυνες ρήξεις!

ΛΕΩΝ

Πιθανόν τώρα να προκύψουν κάποια δυσάρεστα γεγονότα μέσα από επαφές ή μετακινήσεις και μάλλον θα υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδιά σου την οποία δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά και απότομα την αισιοδοξία σου. Σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας ή ανθρώπων με χιλιομετρική απόσταση από σένα, πλήττονται!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγκάζεσαι τώρα να αντιμετωπίσεις άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες και γενικά ότι έχεις παραμελήσει και σε αναγκάζουν τώρα οι καταστάσεις να το φροντίσεις επιμελώς και με υπευθυνότητα! Βάλε άμεσα φρένο στα έξοδα σου και κάνε ένα ορθό προγραμματισμό!
Στον ερωτικό τομέα, ίσως κάποια γεγονότα σε μελαγχολήσουν και σε αναγκάσουν να κλειστείς στον εαυτό σου, μειώνοντας σημαντικά την ερωτική σου διάθεση!

Διαβάστε ακόμα: Ανάδρομος Ερμής στον Κριό έως τις 15/4 : Προβλέψεις Ζωδίων

ΖΥΓΟΣ

Η συντροφική σου ζωή πλήττεται σημαντικά και έρχονται μεγάλες ρήξεις και ίσως χωρισμοί, αν δεν έχεις βάλει ήδη γερές βάσεις! Μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια τώρα, αλλά επιτέλους δραστηριοποιήσου ώριμα, έντιμα και υπεύθυνα, ώστε να διορθώσεις τα «κακώς κείμενα» με το σύντροφο!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επαναπαύεσαι καθόλου, όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Ήρθε η ώρα να δουλέψεις πραγματικά, να αγωνιστείς και να μην πτοηθείς από δυσάρεστες ή κουραστικές καταστάσεις που δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις! Επίσης πρόσεξε πολύ τώρα την διατροφή σου και φρόντισε να κοιμάσαι σωστά και επαρκώς!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην ερωτική σου ζωή σταματά μάλλον απότομα η ανεμελιά και η διασκέδαση που είχες μέχρι τώρα! Οι περιστάσεις σε αναγκάζουν να είσαι έντιμος, σωστός και ταπεινός ερωτικά! Μην καταθέσεις τα όπλα με τη πρώτη δυσκολία, δώσε αγώνα για ότι έχεις κερδίσει ερωτικά μέχρι τώρα, για να τα διατηρήσεις ή να κατακτήσεις αυτό που θες!

Διαβάστε ακόμα: Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις τώρα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και γενικά σε θέματα σπιτιού. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις για το καλύτερο, φροντίζοντας οικογενειακές και οικιακές υποχρεώσεις! Ίσως μία ιστορία που σε απασχολεί ακόμα από το παρελθόν, θα σε αναγκάσει τώρα να πάρεις κάποιες δύσκολες αποφάσεις!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μείωσε άμεσα τους ρυθμούς σου από την έντονη κοινωνική ζωή και τις πολλές μετακινήσεις. Θα προκύψουν τώρα κάποιες δυσκολίες σε επαφές, στον κοινωνικό περίγυρο ή κάποια παρεξήγηση επικοινωνιακή! Κάνε άμεσα τα ξεκαθαρίσματα σου με βάση τη λογική και όχι την ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές. Ίσως σε μία μετακίνηση παρουσιαστούν προβλήματα, τα οποία όμως αν τα χειριστείς όπως πρέπει, θα ξεπεραστούν.

ΙΧΘΥΣ

Οι προσπάθειες σου για σταθεροποίηση της ερωτικής αλλά και της οικονομικής σου καταστάσεις, πέφτουν στο κενό, αν δεν είχες μέχρι τώρα, βάλει τα δυνατά σου! Να είσαι έντιμος στην ερωτική ζωή και οπωσδήποτε κόψε τα περιττά έξοδα τώρα!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...