Μετά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Σκουρλέτη και ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Νίκος Μαυγαραγάνης "αδειάζει" την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, για τον μη καθαρισμό των ρεμάτων της Μάνδρας.

Ο κ. Μαυραγάνης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», είπε ότι τα μπαζωμένα ρέματα οδήγησαν στην τραγωδία. Τόνισε ότι από επιτόπια έρευνα που έκανε στις πληγείσες περιοχές, είδε πολλά μικρά ρέματα να είναι διαστρεβλωμένα.

«Πριν να φτιάχνουμε δρόμους και πλατείες, πρέπει να διευθετούμε τα ρέματα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυράγάνης. Ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επαναλάμβανε συχνά ότι για τη διευθέτηση των ρεμάτων έχει αρμοδιότητα η Περιφέρεια.

Η κ. Κριεκούκη, η δήμαρχος Μάνδρας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, αποκάλυψε ότι επανειλημμένα έχει επικοινωνήσει με τον αρμόδιο αντιπεριφρειάρχη Αττικής (από τον Ιανουάριο του 2015) και του έχει επισημάνει ότι υπάρχει σχετική μελέτη για τη διευθέτηση του προβλήματος. Η κ. Κριεκούκη μεταφέροντας τη συνομιλία τους, του είπε ότι «θα πνιγούμε». Είναι η τέταρτη φορά που πνιγόμαστε», είπε η δήμαρχος.

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top