«Η κυβέρνηση δέσμευσε τη χώρα σε διαρκές μνημόνιο έως το 2060» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στη συμφωνία του Eurogroup και μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Τσίπρας αντί για γραβάτα θα φορέσει τη δυτική σαλιάρα, αφού πρώτα έδεσε ένα φιόγκο γύρω από την χώρα», σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο paraskhnio.gr
Σε ό,τι αφορά τον κύκλο επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς την ερχόμενη εβδομάδα, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι κάθε συζήτηση είναι θετική, αλλά επεσήμανε ότι «αυτή η κίνηση γίνεται εικονικά, εκ των υστέρων, με καθυστέρηση και αφού έχει από πριν υπονομευθεί».
Σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα για μετακίνησή του στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι δεν υπάρχει ζήτημα προσχώρησής του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Το να υπάρχει μια εμβέλεια των ιδεών μου και του πολιτικού μου λόγου σε όλο το φιλοευρωπαϊκό φάσμα είναι καλό» συμπλήρωσε.
Όσο για το πολιτικό μέλλον της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχολίασε: «Πρέπει να σκεφτούμε το περιεχόμενο αυτών που λέμε και εκφράζουμε. Να είναι ευκρινές και καθαρό. Δεν είναι οργανωτική η απάντηση που πρέπει να δώσουμε, δηλαδή να είμαστε περισσότεροι και όλοι μαζί».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top