Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φάμελλος: Δεν δεχόμαστε η χώρα μας να υποφέρει

«Υπάρχει μια απόφαση που προβλέπει επίλυση του χρέους είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν συμφωνίες για όλα τα ζητήματα, η συζήτηση ωστόσο για το χρέος δεν μπορεί να πάει χαμένη και η κωλυσιεργία δεν βοηθά», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο σχετικά με την επίσκεψη Ομπάμα σημείωσε ότι «την τελευταία βδομάδα έχει ανοίξει μια συζήτηση σε σχέση με τις δηλώσεις του ότι η λιτότητα δεν συνδέεται με την ανάπτυξη. Δεν δεχόμαστε η χώρα μας να υποφέρει έχουμε προσφέρει αρκετά και αυτό που αναδείχθηκε τις τελευταίες μέρες είναι ότι ο Ομπάμα επέδειξε την ίδια κατεύθυνση μας σε ζητήματα, όπως η δημοκρατία».

Σχολιάζοντας τη στάση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας για το χρέος, ανέφερε πως «υπάρχει μια απόφαση που προβλέπει επίλυση του χρέους είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν συμφωνίες για όλα τα ζητήματα, η συζήτηση ωστόσο για το χρέος δεν μπορεί να πάει χαμένη και η κωλυσιεργία δεν βοηθά. Εμείς έχουμε τη διαβεβαίωση ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε διαφορετικά και ευελπιστούμε ότι μπορούμε σύντομα να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης».

Σε σχέση με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ακυρώσεις τις δηλώσεις της ΝΔ, όπως το επιχείρημα για τον τετραπλασιασμό των εσόδων. «Αυτό το οποίο πλέον γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες είναι ότι δεν χρειάζεται ρουσφέτι για να κάνεις τις δουλειές σου και δεν θα αδικηθεί πλέον κανένας λόγω ενός μιντιάρχη» και πρόσθεσε πως τα στελέχη της ΝΔ απλά θέλουν να επιστρέψουν στις θέσεις εξουσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ