Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βρήκαν αυτόν που χτύπησε το διοικητή της Τροχαίας – Τον «έδωσαν» κάμερες

Ένας 22χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ληστεία το Φεβρουάριο του 2016 και είχε συλληφθεί για οργάνωση επεισοδίων μαζί με άλλα άτομα, είναι -σύμφωνα με την αστυνομία- οδράστης της επίθεσης σε βάρος του διευθυντή Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου.

Αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, που είχαν αναλάβει την υπόθεση, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του από το υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες καταστημάτων στην οδό Πανεπιστημίου, το απόγευμα της 29ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και παρά τις αναζητήσεις αστυνομικών στο πατρικό του δεν εντοπίστηκε.

Οι Αρχές εκτιμούν πως κρύβεται.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε την υπόθεση σε ανακριτή για τη διενέργεια κύρια ανάκρισης. Ο τελευταίος θα κρίνει αν θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Το 2015, ο 22χρονος -σύμφωνα με την αστυνομία- είχε συλληφθεί για εμπρηστική επίθεση σε βάρος αστυνομικών. Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι τους οποίους και παραβίασε. Από τότε αναζητείται.

.topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ