Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κουτσούμπας: «Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά»

«Ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν αποφασίσει, απ’ ότι όλα δείχνουν, να προχωρήσουν και να τελειώσουν τη βρώμικη δουλειά που έχουν ξεκινήσει, αυτό που τους απαιτεί το ίδιο το μεγάλο κεφάλαιο, η ΕΕ και οι άλλοι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί.

Και βέβαια σε αυτό το ζήτημα τους σιγοντάρει πάρα πολύ καλά και η αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα αστικά κόμματα» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στην Λάρυμνα, όπου παρευρέθη απόψε στην προφεστιβαλική εκδήλωση του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

«Το δίλημμα για το λαό μας και το κίνημά του είναι μόνο ένα σήμερα: Ή θα υποταχθεί ή θα περάσει στην αντεπίθεση. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο καθυστερούμε να περάσουμε σε αυτή την αντεπίθεση, τόσο θα δυναμώνουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, τόσο θα μετράμε νέες μεγάλες απώλειες στο εισόδημά μας, στις συντάξεις, στους μισθούς, στα κοινωνικά δικαιώματα, στα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματιών, θα πληρώνουμε νέους φόρους – ο ΕΝΦΙΑ ήδη έρχεται από τη Δευτέρα» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας και συμπλήρωσε:

«Αυτή είναι η λύση που προτείνει το ΚΚΕ: Αντεπίθεση εδώ και τώρα για να μπορέσει πραγματικά να ανακουφιστεί και να νικήσει ο ελληνικός λαός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...