Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σημερα 18/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σημερα 18/8/2016

Κριός


Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι πλανήτες θα προσφέρουν στο ζώδιό σου αρκετές συγκινήσεις, για τις οποίες δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει αναξιοποίητος – εστίασε την προσοχή σου σε όλα τα ζητήματα που παραμένουν στάσιμα εδώ και καιρό. Σύντομα θα δεχτείς σημαντική βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην είσαι επικριτικός απέναντι στο ταίρι σου. Μπορείς να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλό θα είναι να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Τα οικονομικά σου θέλεις να τα ενισχύσεις κι άλλο. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.

Ταύρος

Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Υδροχόο στηρίζει το ζώδιό σου σε πολλά επίπεδα, αρκεί να αντιληφθείς εγκαίρως αυτή τη βοήθεια και να εναρμονιστείς με τις εξελίξεις. Ο δρόμος της επιτυχίας δεν θα είναι τόσο σύντομος όσο θα ήθελες, αλλά η υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα θα βελτιώσει αισθητά τις υπάρχουσες συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, σήμερα προβλέπονται αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Δίδυμος

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Δίδυμε, να συγκεντρωθείς σε όσα χρειάζονται την απόλυτη αφοσίωση και προσοχή σου, τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν, δικαιώνοντας κάθε σου προσπάθεια. Ασχολήσου με τη μελλοντική σου εξέλιξη και δώσε έμφαση σε ζητήματα επιμόρφωσης και αξιοποίησης των δυνατοτήτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να τα κάνεις αντιληπτά και στο ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Καλύτερα να τα ξεχάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από την Παρθένο) αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως θα την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει σε μια καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστούν κάποιες κινήσεις ακόμη ώστε να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, δείξε αυτοσυγκράτηση.

Καρκίνος

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην παραμελείς τον εαυτό σου λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων. Η φροντίδα του εαυτού σου εξασφαλίζει καλύτερη φυσική κατάσταση, που σου είναι απαραίτητη ώστε να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχεις να κάνεις για να εξασφαλίσεις θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αλλά και να λύσεις προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου. Εμπιστέψου το ταίρι σου που έχει πάρα πολλά να σου δώσει και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Έτσι θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας έναν μεγάλο φόρτο εργασίας. Οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Λέων

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Υδροχόο, η διαίσθηση του ζωδίου σου θα βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο αυτό το διάστημα και το πλανητικό σκηνικό θα την ενισχύει ακόμα περισσότερο. Το ερχόμενο διάστημα θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις πολλά ζητήματα που σε έχουν μπερδέψει και δεν ξέρεις ποια στάση να κρατήσεις. Όλα θα σου εξηγηθούν με μαγικό τρόπο, χωρίς να ξέρεις την αιτία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, έχεις μεγάλο δυναμισμό και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν γίνουν. Οι συζητήσεις σήμερα ευνοούνται. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν κάποια χρήματα από εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

Παρθένος

Γενικά
Κάποιο άτομο, αγαπητέ Παρθένε, έχει εισχωρήσει το τελευταίο διάστημα πιο βαθιά στη ζωή σου, με διακριτικότητα, και προσπαθεί να κερδίσει αρκετό χώρο στην καθημερινότητά σου. Αξιολόγησε προσεκτικά τις λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του, ώστε να μπορέσεις να βρεις τις πραγματικές αιτίες που κρύβονται από πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πρόσεξε σήμερα, γιατί με τις υπόλοιπες δραστηριότητες θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στη σχέση σου. Για να αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου, δώσε του να καταλάβει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα που πιθανόν ανακόπτουν την πορεία των σχεδίων σου. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ζυγός

Γενικά
Δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα και μην πιέζεις τον εαυτό σου, προκειμένου να δημιουργήσεις μία εικόνα που να σε προστατεύει από τον φόβο που αρνείσαι να ξεπεράσεις. Οι αποτυχίες ανήκουν στο παρελθόν και το μέλλον χαμογελάει στο ζώδιό σου, υποσχόμενο πολλές στιγμές ικανοποίησης και αίσθημα πληρότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα πρέπει να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλή όρεξη για να κάνεις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Σκορπιός

Γενικά
Η ανάγκη σου, αγαπητέ Σκορπιέ, να δράσεις δυναμικά, συγκρατείται εξ αιτίας κάποιων παραγόντων τους οποίους δεν είχες υπολογίσει. Μην βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και δεν θα αργήσει να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσεις όσα επιθυμείς χωρίς μεγάλο κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντί του. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα θα συνεχιστούν και ο εκνευρισμός σου θα ‘χτυπήσει κόκκινο’. Να ξέρεις όμως ότι τα δύσκολα τελειώνουν και τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης

Γενικά
Η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει θα γίνει αφορμή να έρθουν κοντά σου θετικοί άνθρωποι, έτοιμοι να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Τώρα οι πλανήτες χαρίζουν ευκολίες στο ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση των ονείρων σου και σου δίνεται η ευκαιρία να δράσεις δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να προχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτα. Καλύτερα να οργανώσετε μαζί ένα ταξίδι, που το έχεις ανάγκη. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να βρεις το ταίρι που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις, ενώ θα δεις και τους συνεργάτες σου πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι ακόμη στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Κάποιο άτομο, αγαπητέ Αιγόκερε, που σε αδίκησε στο παρελθόν, θα αναγνωρίσει τα λάθη του και θα προσπαθήσει να επανορθώσει. Μην περιμένεις βεβαίως θαύματα – οι άνθρωποι σπανίως αλλάζουν και δυστυχώς το συγκεκριμένο άτομο σύντομα θα επανέλθει στα ίδια αν του δώσεις την ευκαιρία. Δείξε αυτοσυγκράτηση και περίμενε λίγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Καλό θα είναι, ό,τι θέλεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις τώρα, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι προβληματικά. Θα δεχτείς προτάσεις τις οποίες δεν θα πρέπει να προσπεράσεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος, ενώ σήμερα θα σου φάνε πολύ χρόνο. Έχει αρχίσει να αποκαθίσταται η ισορροπία, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.

Υδροχόος

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις σοβαρότητα απέναντι σε άτομα που θέλουν να σε εμπιστευτούν και να σου κάνουν προτάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Κάποιοι σε παρακολουθούν προσεκτικά, γι’ αυτό προσπάθησε να μην τους ξαφνιάσεις δυσάρεστα με κάποια άκομψη κίνηση την οποία θα μπορούσες να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες και προσπάθησε με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κράτα χαμηλούς τόνους και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην βιαστείς να απαντήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σήμερα μην κάνεις καμία συναλλαγή που έχει σχέση με έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Η ζωή σου βελτιώνεται με γρήγορα βήματα που κάνουν κάποιοι για σένα. Προσπάθησε να ωφεληθείς από όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, αμέσως μετά. Αν το πετύχεις αυτό, πολύ σύντομα η ζωή σου θα μεταμορφωθεί με εκπληκτικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ίσως να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, αλλά ίσως και να διακόψεις μια σχέση που σε κουράζει και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, τώρα που η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα στα επαγγελματικά σου, θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οικονομικά, θα πρέπει να πάψεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ