Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Nomads: Απίστευτο «άδειασμα» στον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads θα δούμε νέα μέτωπα να ανοίγουν. Ο Λευτέρης Παρασκευάς «ξεσκεπάζει» την άτυπη αρχηγία του Μιχάλη Ζαμπίδη στους Ωκεανούς και δηλώνει πως θα τον ψηφίσει προς αποχώρηση στην επόμενη ψηφοφορία, αν χάσει η ομάδα τους:

«Μέχρι την προηγούμενη εωδομάδα θεωρούμουν εγώ ο αδύναμος κρίκος της ομάδας. Δεν θεωρώ ότι είμαι αδύναμος. Ο πιο αδύναμος είναι ο Μιχάλης και εκεί πέρα λογικά θα δώσω την ψήφο μου. Ο Μιχάλης είναι μια ηγετική μορφή στην ομάδα. Ο λόγος που ηγείται της ομάδας δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να κρύβομαι. Η προηγούμενη ψήφος μου προς τον Μάνο ήταν καθαρά για να σώσω εγώ τον εαυτό μου. Έχει τελειώσει αυτό».

Στο αποψινό επεισόδιο, επίσης, ο Γιώργος Μαυρίδης πετάει τα βέλη του στην Αποστολία Ζώη: «Δεν ξέρω αν κάποιοι από τους συμπαίκτες μου, όπως η Αποστολία, έχει καταλάβει ότι όντως κάποια πράγματα δεν τα κάνουμε καλά και πρέπει να τα βελτιώσουμε. Να κάνουμε και μια αυτοκριτική ότι δεν έκανα καλά αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ενέδρα θανάτου για Κοσμά και Σώτο!

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ, με θύματα τα μέλη της οικογένειας Κοτρώτση! Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του...