Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 625 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 625

Η Αρζού καταλαβαίνει πως πρέπει να το σκάσει γιατί είναι η πρώτη φορά που η Μελέκ και οι υπόλοιποι έχουν αποδείξεις εναντίον της. Η αστυνομία κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ αλλά το κopιτσάκι είναι σε κατάσταση σοκ. Αποφασίζουν να της δώσουν χρόνο να συνέλθει. Η Αλιγιέ μαθαίνει από τον Σελίμ τα καλά νέα. Η Αρζού προσπαθεί να το σκάσει στο δάσος αλλά χτυπάει το κεφάλι της και χάνει τις αισθήσεις της.

Η Αλιγιέ αγκαλιάζει ξανά την εγγονή της και η οικογένεια είναι ξανά ενωμένη. Η Ελίφ όμως παραμένει σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει. Ένας ηλικιωμένος, ο Χασάν, βρίσκει στο δάσος την Αρζού και την πηγαίνει σπίτι του για να φροντίσει τις πληγές της η γυναίκα του, η Σανιγέ.

Η Αρζού τους λέει ψέματα πως ο άντρας της την πέταξε από το αυτοκίνητό του. Η Σανιγέ λέει στον Χασάν πως δεν εμπιστεύεται την Αρζού. Ο Χασάν θέλει να την πάει στην αστυνομία αλλά η Αρζού αρνείται. Ζητάει το τηλέφωνο του και του δίνει λεφτά.

 

Ο Χασάν της το δίνει και η Αρζού καλεί τη Λεϊλά και της ζητάει να πάει στο σπίτι της και να της φέρει λεφτά. Η Λεϊλά δέχεται απρόθυμα. Για να φύγει λέει στη μητέρα της πως θα συναντήσει τον Ονούρ. Η Ελίφ είναι καλύτερα και μιλάει στην αστυνομία για όσα πέρασε. Η Αρζού μην έχοντας άλλη επιλογή περιμένει την Λεϊλά…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

622 ΕΔΩ

623 ΕΔΩ

624 ΕΔΩ

626-627-628 ΕΔΩ

629-630 ΕΔΩ

631-632-633 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ