Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 625 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 625

Η Αρζού καταλαβαίνει πως πρέπει να το σκάσει γιατί είναι η πρώτη φορά που η Μελέκ και οι υπόλοιποι έχουν αποδείξεις εναντίον της. Η αστυνομία κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ αλλά το κopιτσάκι είναι σε κατάσταση σοκ. Αποφασίζουν να της δώσουν χρόνο να συνέλθει. Η Αλιγιέ μαθαίνει από τον Σελίμ τα καλά νέα. Η Αρζού προσπαθεί να το σκάσει στο δάσος αλλά χτυπάει το κεφάλι της και χάνει τις αισθήσεις της.

Η Αλιγιέ αγκαλιάζει ξανά την εγγονή της και η οικογένεια είναι ξανά ενωμένη. Η Ελίφ όμως παραμένει σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει. Ένας ηλικιωμένος, ο Χασάν, βρίσκει στο δάσος την Αρζού και την πηγαίνει σπίτι του για να φροντίσει τις πληγές της η γυναίκα του, η Σανιγέ.

Η Αρζού τους λέει ψέματα πως ο άντρας της την πέταξε από το αυτοκίνητό του. Η Σανιγέ λέει στον Χασάν πως δεν εμπιστεύεται την Αρζού. Ο Χασάν θέλει να την πάει στην αστυνομία αλλά η Αρζού αρνείται. Ζητάει το τηλέφωνο του και του δίνει λεφτά.

 

Ο Χασάν της το δίνει και η Αρζού καλεί τη Λεϊλά και της ζητάει να πάει στο σπίτι της και να της φέρει λεφτά. Η Λεϊλά δέχεται απρόθυμα. Για να φύγει λέει στη μητέρα της πως θα συναντήσει τον Ονούρ. Η Ελίφ είναι καλύτερα και μιλάει στην αστυνομία για όσα πέρασε. Η Αρζού μην έχοντας άλλη επιλογή περιμένει την Λεϊλά…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

622 ΕΔΩ

623 ΕΔΩ

624 ΕΔΩ

626-627-628 ΕΔΩ

629-630 ΕΔΩ

631-632-633 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για ενδοοικογενειακή βία

Έξι άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία και παράλληλα η Αστυνομία σχημάτισε 13 συνολικά δικογραφίες για άλλες...