Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 7 Μαΐου: Τοξότες, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί επανεκκίνησης

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 7 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Να είσαι αισιόδοξος, Κριέ. Τα οικονομικά θέματα μπορεί να φαίνονται ασταθή και απρόβλεπτα για εσάς, αλλά καλά πράγματα έρχονται σύντομα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο της προσωπικής περιουσίας και των οικονομικών σας. Παίρνετε το ουράνιο πράσινο φως για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, στο σπίτι ή μια εργασία μερικής απασχόλησης. Μπορείτε να μάθετε για τη δημιουργία μιας επιχείρησης που σας βοηθά να αποκτήσετε περισσότερα έσοδα και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Ταύρος

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο προσωπικής ταυτότητας και ανάπτυξης. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε για την προσωπική ανάπτυξη μέσω εκπαιδευτικών επιδιώξεων. Πάρτε ένα μάθημα γυμναστικής για να κάνετε σημαντικές και ωφέλιμες σωματικές αλλαγές. Εγγραφείτε για μια συνεδρία θεραπείας και συζητήστε τα προβλήματα που θέλετε να λύσετε. Ζητήστε βοήθεια σε τομείς όπου μπορείτε να βελτιωθείτε και εργαστείτε πάνω σε αυτήν.

Δίδυμοι

Πάντα υπάρχει ένα άτομο στη ζωή που δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένο αν είσαι ευτυχισμένος, γι’ αυτό του στέλνεις φως και αγάπη καθώς δουλεύεις με τον εαυτό σου. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των εχθρών και των πνευματικών αφυπνίσεων. Μπορείτε να καταλάβετε ποια πράγματα δεν λειτουργούν πλέον και να απομακρυνθείτε από αυτά. Επιστροφή σε μια πνευματική πρακτική. Γράψε ημερολόγιο και σκέψου το μέλλον σου.

Καρκίνος

Γνωρίστε τους ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο επιχειρηματικών συνεργασιών και δικτύων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψετε στις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις λειτουργίες δικτύωσης. Παρακολουθήστε τις συναντήσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου και φέρτε την επαγγελματική σας κάρτα. Συνεχίστε με άτομα με τα οποία έχετε συνδεθεί στο LinkedIn και γνωρίστε τα καλύτερα.

Λέων

Μην είσαι τόσο κακοδιάθετος. Όταν θέλεις να φτάσεις στην κορυφή, έχει σημασία το πώς σε βλέπουν. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο της καριέρας και της δημόσιας φήμης σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε για το branding και να κάνετε καλές εντυπώσεις. Ξεκινήστε με τη μελέτη του τι κάνουν οι άλλοι που θαυμάζετε και δείτε πώς αυτό ταιριάζει με τα δικά σας ιδανικά. Ακολουθήστε τους influencers από τους οποίους θέλετε να μάθετε. Κάντε αυτό έναν νέο στόχο για τις επόμενες 30 ημέρες.


Παρθένος

Εγγραφείτε σε ένα μάθημα και σχεδιάστε να το ολοκληρώσετε αυτόν τον μήνα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο της εκπαίδευσης και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μελετήσετε κάτι που πάντα θέλατε να μάθετε. Παρακολουθήστε ένα μάθημα αυτοάμυνας ή παρακολουθήστε μερικές συνεδρίες χειροτεχνίας για ράψιμο ή κάτι διασκεδαστικό και χαλαρωτικό. Εάν έχετε εγγραφεί για ένα διαδικτυακό μάθημα, ολοκληρώστε το και αποκτήστε το πιστοποιητικό που σχεδιάζατε να αποκτήσετε νωρίτερα φέτος.

Ζυγός

Η ζωή συχνά σε εκπλήσσει. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο με κοινόχρηστους πόρους και μυστικά. Μπορεί να βρείτε αυτό που χρειάζεστε λίγο πιο δύσκολο να το εντοπίσετε, αλλά το να κάνετε πολλές ερωτήσεις και να είστε επινοητικός μπορεί να σας βοηθήσει. Ξεκινήστε να καλείτε μέρη που πιστεύετε ότι μπορούν να σας καθοδηγήσουν στους πόρους που χρειάζεστε. Μπορείτε να βρείτε έναν μέντορα, πρόγραμμα ή υποτροφία για να κάνετε αίτηση. Μην περιμένετε πολύ για να αποφύγετε να χάσετε τυχόν προθεσμίες.

Σκορπιός

Μάθετε τι θέλετε και οραματιστείτε το στο μυαλό σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων και του γάμου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συζητήσετε το μέλλον και πώς θα ήταν αυτό για εσάς. Καταγράψτε τους στόχους των ονείρων σας για το γάμο και συζητήστε τους με τον σύντροφό σας. Δείτε αν είστε στην ίδια σελίδα και εξερευνήστε περιοχές όπου απαιτείται συμβιβασμός. Χρησιμοποιήστε τον επόμενο μήνα για να σκεφτείτε τι επιθυμείτε για το μέλλον.

Τοξότης

Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί επανεκκίνησης. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο της ρουτίνας και της υγείας. Βάλτε τις ανάγκες και τη φυσική σας ζωή ξανά σε ισορροπία. Στόχος η ελευθερία. Απολαύστε τον προσωπικό σας χρόνο και αναζητήστε ισορροπία σε όλα τα πράγματα. Ψάξτε για ευχάριστες ευκαιρίες που πυροδοτούν τις αισθήσεις σας και σας επιτρέπουν να απολαύσετε τα απλά πράγματα στη ζωή.

Αιγόκερως

Καλα να περνας. Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ και μπορείτε να απολαύσετε πολλά διασκεδαστικά πράγματα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο του παιχνιδιού και της ευχαρίστησης. Ξεκινήστε να κάνετε πράγματα που αφορούν τη φύση. Πήγαινε στο πάρκο. Κάντε μια βραδινή βόλτα με τον σύντροφό σας ή τον σκύλο σας. Οδηγήστε δίπλα στην θάλασσα το βράδυ και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική. Δοκιμάστε ένα νέο εστιατόριο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα παρακμιακό επιδόρπιο.

Υδροχόος

Τι είναι η ζωή χωρίς να απολαμβάνεις χρόνο με ανθρώπους που αγαπάς; Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αφιερώστε χρόνο για τους άλλους και δημιουργήστε αναμνήσεις που διαρκούν. Ξεκινήστε να κάνετε scrapbooking ή δημιουργήστε ένα βραδινό βραδινό ρουτίνας όπου όλοι κλείνουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τρώνε μαζί. Παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια, γελάστε και απολαύστε ποιοτικό χρόνο.

Ιχθύες

Πείτε τη γνώμη σας, ειδικά αν υπάρχουν πράγματα που θα θέλατε να δείτε να βελτιώνονται στην πόλη σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο επικοινωνίας και τις τοπικές κοινωνίες. Παρακολουθήστε μια ανοιχτή στο κοινό συνάντηση για να αρχίσετε να υποστηρίζετε την αλλαγή. Γράψτε επιστολές στον δήμαρχο και τους γερουσιαστές σας και αρχίστε να είστε πιο φωνητικοί για να δείξετε την υποστήριξη και τις ανησυχίες σας.

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ