Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου: Δίδυμοι, γνωρίστε ξανά τον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε νόμισμα, ιστορία και αντίληψη. Έτσι, όταν η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον τομέα των συνομιλιών σας, να είστε ανοιχτοί στο να ακούσετε περισσότερα από την πλευρά σας. Θα ανακαλύψετε ότι το να ακούτε με προσήλωση ελκύει τους άλλους σε εσάς. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για εθελοντισμό ή για πράγματα που βοηθούν στην ανάπτυξη της κοινότητάς σας.

Ταύρος

Είναι καλύτερο να συμβαίνουν περισσότερα από ένα πράγματα όταν κερδίζετε εισόδημα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον τομέα του εισοδήματός σας, και αυτή είναι μια καλή μέρα για να αναθεωρήσετε όλους τους τομείς όπου δημιουργείτε εισόδημα ή πλούτο. Τι λειτουργεί καλύτερα και τι πρέπει να επανεξεταστεί; Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε σε τι μπορείτε να βασιστείτε και τι πρέπει να περιορίσετε.

Δίδυμοι

Γνωρίστε ξανά τον εαυτό σας. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στους Διδύμους, τον τομέα της ταυτότητάς σας, και αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αναστοχαστείτε. Έχετε πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά, αλλά πολλά παραμένουν αναξιοποίητα ή άγνωστα. Επειδή πάντα εξελίσσεστε, να αφιερώνετε χρόνο με τον εαυτό σας. Γράψτε και νιώστε τα συναισθήματά σας. Εκεί που νιώθετε πιο αδύναμοι, κάντε δουλειά προσωπικής ανάπτυξης.

Καρκίνος

Το να συνδέεστε με την ανώτερη δύναμή σας και να αφιερώνετε χρόνο στην ανάπτυξη της πνευματικής σας ζωής είναι πάντα καλό. Η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον τομέα της πνευματικότητάς σας, που μπορεί να σημαίνει ανάγνωση βιβλίων γραμμένων από πνευματιστές από το παρελθόν ή το σημερινό. Σκεφτείτε να διαμορφώσετε ένα καθημερινό τελετουργικό προσευχής. Εάν πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον κόσμο, πηγαίνετε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο κινητό τηλέφωνο για λίγες ώρες και αυξήστε το χρόνο για μια ολόκληρη μέρα.

Λέων

Είναι καλό να γνωρίζεις ανθρώπους και να γνωρίζεις τι κάνουν για να σε βοηθήσουν να δικτυωθείς με άλλους. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στους Διδύμους και η δικτύωσή σας την καθιστά εξαιρετική στιγμή για να προσεγγίσετε άτομα που γνωρίζετε για τη δουλειά τους.



Παρθένος

Η προσοχή είναι στη δουλειά και τη γραμμή εργασίας σας γιατί η Σελήνη περνάει τη μέρα στους Διδύμους, τον τομέα της καριέρας σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ενισχύσετε την προβολή σας στον κλάδο σας κάνοντας πράγματα που προωθούν τους άλλους. Γράψτε συστάσεις για συναδέλφους στο LinkedIn και ζητήστε μια σε αντάλλαγμα. Σκεφτείτε νέους τρόπους για να τονίσετε πώς είστε ομαδικός παίκτης. Μην φοβάστε να ζητήσετε τα πράγματα που χρειάζεστε, παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνετε.

Ζυγός

Η ζωή είναι ένα γιγάντιο σχολείο και μπορείτε να μάθετε ποιες νέες τάσεις συμβαίνουν, τι κάνουν οι άνθρωποι στην εργασία και πώς οι προσπάθειές τους μπορεί να σας εμπνεύσουν. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στους Διδύμους, την εκπαίδευσή σας και αυτό σας βοηθά να δείτε τα πράγματα από μια χρήσιμη οπτική γωνία. Δώστε προσοχή στα τρέχοντα γεγονότα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να μοιραστείτε μερικές από τις γνώσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βοηθήσετε άλλους.

Σκορπιός

Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μείνουν ανείπωτα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον τομέα των μυστικών σας. Προστατέψτε το απόρρητό σας σήμερα. Βάλτε έναν κωδικό κλειδώματος στο τηλέφωνό σας και ενημερώστε τους κωδικούς πρόσβασής σας. Ελέγξτε για να δείτε εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι το email σας έχει παραβιαστεί στο DarkWeb. Σήμερα, αποφύγετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας, εκτός αν γνωρίζετε με ποιον μιλάτε. Δεν θέλεις να σε προδώσουν επειδή κάποιος επανέλαβε κάτι που είπες.

Τοξότης

Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στους Διδύμους, τις κλαδικές σας σχέσεις. Και λόγω της δυαδικής φύσης του Διδύμου, μπορεί να αισθανθείτε ότι κάποιος δεν είναι αυθεντικός μαζί σας. Φροντίστε να κάνετε πολλές ερωτήσεις. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό, αλλά επίσης να είστε προσεκτικοί και σίγουροι ότι το πώς σας παρουσιάζεται κάποιος είναι αυθεντικό.



Αιγόκερως

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε μια νέα αλλαγή στον τρόπο ζωής. Η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον τομέα της υγείας σας. Καθαρίστε το ντουλάπι από γλυκά και πειρασμούς. Ξεκινήστε να αποθηκεύετε τα βίντεο που αγαπάτε από το TikTok ή τους τροχούς που σχετίζονται με το φαγητό και την άσκηση, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να τα κάνετε στο σπίτι. Εάν δεν έχετε προγραμματίσει την ετήσια επίσκεψή σας με γιατρό, προσπαθήστε να το κάνετε αυτή την εβδομάδα.

Υδροχόος

Καλα να περνας. Η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον τομέα του παιχνιδιού σας. Σπάνια υπάρχει αρκετός χρόνος για παιχνίδι. Οπότε, περπατήστε λίγο στην πιο ελαφριά πλευρά. Πάρτε μέρος για ένα μάθημα, όπως χορό ή γυμναστική, που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Απευθυνθείτε σε φίλους που θέλουν να βγουν έξω, αλλά ήσουν πολύ απασχολημένος. Κάντε σχέδια για το Σαββατοκύριακο που είναι διασκεδαστικά.

Ιχθύες

Χαλαρώστε και απολαύστε τον εαυτό σας. Η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον τομέα του σπιτιού σας. Απολαύστε τα πράγματα που είναι προβλέψιμα στη ζωή. Προσπαθήστε να μην περιπλέκετε υπερβολικά το πρόγραμμά σας. Δείξτε εκτίμηση στους γονείς και ευχαριστήστε για τα μικρά πράγματα που έχετε.

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ