Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Survivor Spoiler 8/5: Το trailer πρόδωσε ποιος κερδίζει την 4η ασυλία!

Survivor spoiler 8-5: Το μενού έχει 4η ασυλία απόψε για το Survivor. Το trailer προδίδει (κατά τα φαινόμενα) το ποιος θα σηκώσει απόψε το τοτέμ. Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι ή Μαχητές; Μάλλον μας απαντάει το trailer του Survivor.

Δεν έχουμε ακόμα Survivor spoiler στα χέρια μας. Και ίσως να μην τα καταφέρουμε τελικά. Βέβαια, η Δανάη έκανε την πρόβλεψή της για το ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία. Πολύ πιθανό να πέσει μέσα στην εκτίμησή της. Θα το δούμε.

Πάντως από το trailer μοιάζει να γίνεται εύκολα αντιληπτό ποια ομάδα κερδίζει την τελευταία ασυλία. Το τελευταίο τοτέμ της 18ης εβδομάδας του Survivor 2024. Παρότι πολλές φορές τα trailer είναι παραπλανητικά, μάλλον εδώ μας λένε ποιος κερδίζει.

Survivor spoiler 8/5: Το είπε ο Λιανός – Αυτοί κερδίζουν

Εκτός του ότι βλέπουμε μια ένταση στον κόκκινο πάγκο με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Δαλάκα, βλέπουμε κι άλλα πράγματα. Ένα από αυτά είναι εικόνες και πλάνα από το συμβούλιο του νησιού.

Εκεί, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός αναφέρει: «Απόψε περιμένουμε τον 4ο ή 4η μονομάχο» και στη συνέχεια δείχνει τους κόκκινους. Φυσικά δεν είναι θέμα πλάνου. Είναι αυτό που λέει. Από τη στιγμή που υπάρχει πιθανότητα να βγει και γυναίκα στον τάκο, σημαίνει μόνο ένα πράγμα.

Οι Μαχητές κερδίζουν την 4η ασυλία. Διότι, οι Διάσημοι έχουν επιλογή και για γυναίκα υποψήφια. Οι μπλε μία είχαν, την Σταυρούλα, η οποία είναι ήδη στον τάκο. Με άλλα λόγια, το trailer έδειξε πως οι Διάσημοι χάνουν.

Δείτε κι εσείς

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ