Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Η Βικτωρία πουλάει τη Δεσποινιώ σε Λιβανέζους

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Το σατανικό σχέδιο του Τάσου και της Βικτωρίας να εκμεταλλευτούν την αθώα Δεσποινιώ κερδίζοντας χρήματα από την ομορφιά της έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και καιρό. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής «Ψυχοκόρες», σύντομα η κοπέλα πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπη με έναν αληθινό εφιάλτη.


Η Δεσποινιώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμάζεται εντατικά για να πάρει μέρος στα καλλιστεία και ονειρεύεται μία επιτυχημένη ζωή στον χώρο του θεάματος. Ο Τάσος έχει καταφέρει να την κάνει να τον ερωτευτεί βαθιά, χωρίς να υποψιάζεται τις κακόβουλες προθέσεις του.

Ωστόσο, ενδόμυχα έχει αρχίσει να τρέφει και εκείνος συναισθήματα για την κοπέλα, αλλά δεν το παραδέχεται σε κανέναν. Παράλληλα, ο άντρας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς χρωστάει πολλά χρήματα.

Κάποια στιγμή, η Βικτωρία προθυμοποιείται να τον βοηθήσει ώστε να απαλλαχθεί από το χρέος του, καλύπτοντας εκείνη το ποσό που χρειάζεται. Ο Τάσος χαίρεται, αλλά στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να χάσει για πάντα τη Δεσποινιώ.

Η Βικτωρία έρχεται σε επαφή με πάμπλουτους ανθρώπους της Ανατολής και δείχνοντας μία φωτογραφία της ψυχοκόρης συμφωνεί να τους την πουλήσει έναντι αδράς αμοιβής. Η εξέλιξη αυτή θορυβεί τον Τάσο, ο οποίος όμως είναι εξαρτημένος από την οικονομική βοήθεια της Βικτωρίας.

Έτσι, συμφωνεί να πουλήσουν τη Δεσποινιώ στους Λιβανέζους και κανονίζει ένα από τα επόμενα βράδια ραντεβού με την προαγωγό ώστε να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή. Συγχρόνως, λέει στην αγαπημένη του ότι πρόκειται να γνωρίσει σημαντικούς ανθρώπους που θα τη βοηθήσουν στην καριέρα της και την πείθει να πάνε να συναντήσουν τους Άραβες.



Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Δεσποινιώ είναι τρομοκρατημένη και αισθάνεται ότι κάτι πολύ κακό θα της συμβεί. Αμέσως ζητάει από τον Τάσο να φύγουν, αλλά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ανατρέπουν για άλλη μια φορά τα πάντα.

Πηγή: hello.gr,MYtv mag

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Famagusta που βλέπουμε στο MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την...