Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Έγκυος η Βασιλική – Εκδίδεται η Δεσποινιώ

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής του ANT1, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και στα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά του ΑΝΤ1 που εντυπωσιάζει στην τηλεθέαση, εστιάζει, μέσα από προσωπικές διαδρομές και ιστορίες, σε εκείνες τις νεαρές γυναίκες οι οποίες σε συνθήκες περίπου δουλείας, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Έγκυος η Βασιλική – Εκδίδεται η Δέσποινα

Στη συνέχεια της καθηλωτικής ιστορίας του ΑΝΤ1, η Βασιλική θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς θα αποκαλυφθεί ένα σημαντικό νέο για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης με τον άνδρα της Μάγιας, θα δει τη ζωή της να ανατρέπεται με την τελευταία να θέλει να της δώσει ένα καλό μάθημα.

Έτσι, διαδίδει πως ο σύζυγος της είχε κάποιες περιπέτειες με μικρούλες ενώ πολύ σύντομα η Βασιλική θα μάθει πως είναι έγκυος και εξοργίζεται.



Θα βρει όμως έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Λεωνίδα, του σκληρού μπάτλερ που αποδεικνύεται πως έχει καρδιά από χρυσάφι.

Και η αδερφή της όμως, η Δεσποινιώ θα βιώσει δύσκολες στιγμές καθώς η ομορφιά της θα την οδηγήσει στον υπόκοσμο ενώ θα την δούμε να φτάνει στο σημείο ακόμη και να εκδίδεται!

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ