Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ: Η Νέλλα αναζητά τον Τάσο, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

Η Βασιλική δίνει εξετάσεις για την εισαγωγή της στο κολλέγιο. Ο Τύπος «χτυπά» τη Μάγια, που ακολουθεί τη συμβουλή του πατέρα της και φεύγει για λίγο καιρό στις Σπέτσες ώσπου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ο Παύλος μαθαίνει πως εδώ και καιρό δεν μπαίνει πλέον το έμβασμα από τον Αρδίτη στους γονείς του.

Με τον νεογέννητο γιο της πλέον στα χέρια της, η Φρόσω αλλάζει τελείως τη στάση της απέναντι στον Νάτση. Ο τελευταίος ξεκαθαρίζει στους γαμπρούς του ότι εκείνος και μόνο ορίζει τι θα γίνει με τα κτήματα.

Ο Κοσμάς ζητά από την Αρχοντούλα να δίνει φάρμακα στη Νέλλα χωρίς να το καταλάβει. Η Δεσποινιώ πιάνει δουλειά στο θέατρο κι η Νέλλα αναζητά τον Τάσο, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τόσο καιρό…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Έξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Παύλος κάνει προσπάθειες να μιλήσει στη Βασιλική που ετοιμάζεται εντατικά για τις εξετάσεις της. Ο Κοσμάς πιέζει τον Αρδίτη να τηρήσει τον λόγο του.



Ο Τάσος βάζει μπροστά τα σχέδιά του για να θησαυρίσει από τη Δεσποινιώ. Εξαιτίας μιας απρόβλεπτης συνάντησης με τον Λούη, η Φρόσω έχει πρόωρο τοκετό. Μητέρα και παιδί διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο και η Φρόσω ζητά να την επισκεφτεί η Αλμπίνα.

Η μικρή Σταυρούλα παίρνει τη θέση της Δεσποινιώς στην οικία Κοτρώτση και η Νέλλα επιστρέφει σπίτι, αποφασισμένη να τιμωρήσει όσους την έβλαψαν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ