Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ – Spoiler: Ο Άλκης και η Κάτια ζούν το πιο ευτυχισμένο βράδυ της ζωής τους με τον Στεφανάκο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1.

Όπως θα δούμε η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Άλκη με τα κενά μνήμης και την κυκλοθυμία του αρχίζει να δημιουργεί ανησυχίες στην Κάτια, η οποία σπεύδει να ενημερώσει την Αθηνά.

Ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με μια έντονη κρίση απώλειας μνήμης του Άλκη και παίρνει τον Νικόλα αναστατωμένος. Η Έλσα επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη με ένα κακό προαίσθημα, σαν προοιωνό, για όλα αυτά που έρχονται.

Η Κάτια εκμυστηρεύεται φοβισμένη στην Έλενα και τη Σοφία τα πάντα για την κατάσταση του Άλκη, όταν ξαφνικά σπάνε τα νερά της.

Όσο οι τρεις γυναίκες με την βοήθεια του Έβαν μεταφέρονται στο νοσοκομείο, ο Άλκης αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση του στη διάρκεια της ασθένειάς του. Κι όσο εκείνος παλεύει με τον θάνατο, η Κάτια φέρνει μια νέα ζωή στον κόσμο.



Ο Άλκης στο ασθενοφόρο για το νοσοκομείο μαθαίνει για την γέννηση του γιου του. Η Κάτια είναι πολύ αναστατωμένη, καθώς έχει καταλάβει ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Τελικά ο Άλκης σπεύδει για το νοσοκομείο όπου γνωρίζει τον μικρό Στέφανο, όσο η Έλσα ταξιδεύει από την Θεσσαλονίκη, άκρως αναστατωμένη μετά από το τηλεφώνημα της Μαργαρίτας.

Λίγες μέρες μετά ο Άλκης θα έρθει αντιμέτωπος με μια συμφιλίωση που επιζητούσε για χρόνια, όσο ο Νικόλας και η Έλενα θα μάθουν ένα νέο για την υιοθεσία που θα τους ταράξει πολύ. Ο Άλκης και η Κάτια ξαγρυπνούν στο πιο ευτυχισμένο βράδυ της ζωής τους με τον Στεφανάκο να είναι ανάμεσα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ