Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Αφροδίτη ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

Η Ειρήνη πιέζει την Ασπασία να γυρίσει στον Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη. Η Αρετή νιώθει πως την έχουν ξεχάσει όλοι και, από την ένταση, λιποθυμάει στο κελί. Η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση κι αρχίζει να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής.

H Φιλιώ δέχεται να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους, γεγονός που χαροποιεί πολύ την Αθηνά. Η Αμαλία εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο. Ο Στάθης φέρνει την Αριάδνη σε επαφή με έναν ξενοδόχο, αλλά εκείνη αρνείται να αλλάξει δουλειά.

Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά η Αφροδίτη έχει αμφιβολίες και ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι εpωτευμένοι. Η Αρετή αρχίζει να απελπίζεται, θεωρώντας δεδομένη την παραμονή της στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεσή της.

Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοικήσουν μέχρι τον γάμο κι εκείνη δέχεται.



Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό κι απαιτεί από τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη.

Η Βασιλική δείχνει να συνειδητοποιεί σιγά σιγά την απώλεια του Φίλιππου, ενώ η Χάιδω παρατείνει την παραμονή της στο μοναστήρι. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι θα παντρευτεί τη νέα του εpωμένη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ