Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Εκτέλεση στον Βύρωνα: Βαρύ το ιστορικό του 32χρονου – Είχε εμπλακεί σε πλήθος εκτελέσεων στην Αλβανία

Με δυο σφαίρες, μια το κεφάλι και μια στο λαιμό εκτελέστηκε ο 32χρονος Αλβανός το βράδυ της Πέμπτης (10/5) στο Βύρωνα.

Ο άνδρας φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αλβανικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας γυναίκας, ναρκωτικά και απόπειρες ληστείες.

Σύμφωνα πάντως με τα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης, το θύμα, είχε εμπλακεί σε πλήθος εκτελέσεων στην γειτονική χώρα. Στην χώρα μας δεν είχε δώσει το… παραμικρό δικαίωμα.

Μάλιστα κατηγορείται ότι συμμετείχε στην δολοφονία του Ylli Ibrahim, όπου σκοτώθηκε ο Klisman Preçi. Το 2021 κηρύχθηκε καταζητούμενος από την αστυνομία, αφού μαζί με άλλα δύο άτομα προκάλεσαν τρόμο σε μπαρ στο Zejmen της Lezha. Όπως αναφέρουν τα αλβανικά Μέσα μπήκε με άλλους δυο στο μπαρ και έψαχναν τους πελάτες ζητώντας να δουν τις ταυτότητές τους.

Πέραν αυτού ο 32χρονος συνελήφθη το 2018 από τις Αλβανικές Αρχές όπου μετά από έρευνες στο σπίτι του κατασχέθηκαν πυρομαχικά, χρηματικό ποσό και κοσμήματα που συνδέονταν με άλλη υπόθεση.

Εκτέλεση στον Βύρωνα: Η «χειρουργική» εκτέλεση στην οδό Μεσολογγίου

Οι δυο εκτελεστές του που ακολουθούσαν με μοτοσυκλέτα το αυτοκίνητο του θύματος, μέσα στο οποίο επέβαινε η 37χρονη σύζυγός του και ανέμεναν το 7χρονο παιδί τους από πάρκο.

Προσέγγισαν το αυτοκίνητο με τον εκτελεστή να καταφέρνει να πυροβολεί εξ’ επαφής το θύμα, μέσα από το χαμηλομένο τζαμάκι του οδηγού.

Στην συνέχεια απομακρύνθηκαν από το σημείο, προς άγνωστη κατεύθυνση με τις αρχές να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό, για να καταφέρουν να «χαρτογραφήσουν» το δρομολόγιο διαφυγής τους.

Οι δράστες ακολουθούσαν το όχημα του άνδρα και λίγο πριν επιβιβαστεί μέσα σε αυτό, το 7χρονο παιδί του, τον εκτέλεσαν.

Παντρεμένος στην Αλβανία με άλλη γυναίκα και παιδιά

Ο 32χρονος άνδρας όπως προέκυψε μετά από επικοινωνία των Ελληνικών αρχών με Αλβανούς αξιωματικούς, ήταν παντρεμένος στην Αλβανία και μάλιστα είχε παιδιά.

Η γυναίκα στην Ελλάδα, ήταν η παράνομη σχέση του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Η γυναίκα διέμενε στον Βύρωνα, ενώ ο 32χρονος πηγαινοερχόταν από την Αλβανία για να την συναντά.

Πηγή: newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2024 Ο Ήλιος έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η μέρα είναι άκρως ευεργετική...