Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Αυτός εκτελεί τον Ραζίνη

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ 

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» με την απόδραση του Στράτου Ραζίνη να μπαίνει στο επίκεντρο μέχρι να βρει ένα σοβαρό χτύπημα.

Η Αλεξάνδρα με τη βοήθεια του Ατζαλίνα προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες και ενημερώνει με τρόπο την μητέρα της, για την απρόσμενη τροπή που έχει πάρει πια η υπόθεση του Στράτου.

Η Κυριακούλα προσπαθεί να το διαχειριστεί αλλά δεν καταφέρνει να αποφύγει μια νέα επιδείνωση της υγείας της.

 

Ο Στασινόπουλος έξαλλος και θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο για τις εξελίξεις, αποφασίζει να κλείσει μια και καλή την υπόθεση του Στράτου, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Παράλληλα, στο αρχοντικό, ο Γιωργίκης κάνει μια νέα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να επιστρέψει η τάξη κι η ηρεμία στο σπίτι τους, τουλάχιστον μέχρι τη γέννηση του διαδόχου.

Ο Στράτος το επόμενο διάστημα δεν θα παραμείνει στην αφάνεια. Θα κατέβει στο χωριό αφήνοντας την κρυψώνα του κι αυτή η κίνηση θα είναι μοιραία. Αφού θα βρεθεί στο νεκροταφείο και θα συναντήσει τη Στάσα.



Κοντά της όμως θα βρεθεί και ο Ρήγας που θα θελήσει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του. Ο Στράτος θα δεχτεί ένα θανάσιμο χτύπημα.

Η συνέχεια βρίσκει τον Ρήγα κρατούμενο του Στασινόπουλου, ο οποίος θα προσπαθήσει να τον σώσει από το απόσπασμα.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....