Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ξενάτος νεκρός! Έτσι τον δολοφονούν

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA, καθώς ο Ξενάτος, ο δικηγόρος των θυμάτων του ναυαγίου χάνει τη ζωή του.

Ο Γιώργης προσπαθεί να πείσει τον Βασίλη να επιστρέψει στην ομάδα των θυμάτων, ενώ ο Ιπποκράτης ζητάει μια χάρη από τον αδίστακτο Παντελίδη προσφέροντας του ως αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο. Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος των θυμάτων, ο Ξενάτος συναντιέται με την Αλίκη και ζητάει τη βοήθειά της.

Ο Ξενάτος σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αρχίζει να σκαλίζει όπως θα δούμε τις βρόμικες συναλλαγές του Παντελίδη καθώς και όλες του τις επαφές, θέλοντας να φέρει στο φως όσα έχει διαπράξει και να τον θέσει προ των ευθυνών του και απέναντι στη δικαιοσύνη.

Ο Παντελίδης αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά ο ίδιος θέλει να βγάλει από τη μέση τον Ξενάτο πριν ολοκληρωθεί η δίκη. Έτσι βάζει τους άντρες του να πειράξουν τα φρένα του αυτοκινήτου του δικηγόρου των θυμάτων.

Στη συνέχεια ο Ξενάτος όπως θα δούμε στο «Ναυάγιο», μπαίνει κάποια στιγμή στο αυτοκίνητό του και καθώς πάει να πατήσει φρένο, συνειδητοποιεί ότι το αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται και δεν μπορεί να σταματήσει, ενώ η ταχύτητα που έχει αναπτύξει είναι μεγάλη.



Έτσι ο Ξενάτος ξαφνικά χάνει τη ζωή του, ενώ ο Παντελίδης χαίρεται καθώς μαθαίνει την εξέλιξη που πιστεύει ότι θα φέρει στο δικαστήριο την κατάληξη για την οποία προσπαθεί με αθέμητα μέσα να έχει η δίκη.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ