Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Η Δήμητρα ανακαλύπτει ότι ο Ιπποκράτης είναι δολοφόνος

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA

Η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και μοιράζεται με την Ειρήνη τις υποψίες της πως ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη.

Ο Πέτρος δεν αντέχει να σκέφτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Ιπποκράτη και της ζητάει να έρθει στο δικό του σπίτι.

Στα Χανιά, ο Βλάσσης έχει μια περιπέτεια με την υγεία του και η Μαρία φοβάται ότι θα τον χάσει. Ο Γιώργης μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Η Ειρήνη αποφασίζει να παίξει ριψοκίνδυνα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να κάνει τον Ιπποκράτη να αποκαλυφθεί. Θα τα καταφέρει;

Η Ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει τον Ιπποκράτη να δωρίσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στον υπουργό.

Ο Σάββας προειδοποιεί τον Βασίλη και την Ελένη να μην τολμήσουν να αναστατώσουν τη Στέλλα με τις υποψίες τους για το μωρό. Ο Ιπποκράτης ζητάει από τη Δήμητρα να συνεχίσει το σχέδιό τους και να ρίχνει υπνωτικά χάπια στο τσάι της Ειρήνης, ώστε να την κρατήσει στο σπίτι.

Ο Όθωνας συνεχίζει τις προσπάθειες να κερδίσει τη Λίνα με τις ευλογίες του Δημήτρη και της Πολυξένης, ενώ η Στέλλα υποψιάζεται ότι ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη έχουν συμμαχήσει με τον Παντελίδη.



Θα καταφέρει να τους εξηγήσει η Ειρήνη τι συμβαίνει ή τα χάπια που της ρίχνει η Δήμητρα θα την εμποδίσουν;

Η Δήμητρα βρίσκει το ημερολόγιο της Κλαίρης και συνειδητοποιεί συγκλονισμένη την τραγική αλήθεια που της έκρυβε ο Ιπποκράτης. Τώρα πια γνωρίζει πως το αφεντικό της είναι δολοφόνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ