Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Αυτά τα τρία ζευγάρια χωρίζουν

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA

Ανατρεπτικές αποκαλύψεις και ψέματα θα οδηγήσουν τρία αγαπημένα ζευγάρια της σειράς “Το Ναυάγιο” στον χωρισμό.

Το πρώτο ζευγάρι που θα δούμε να χωρίζει είναι η Ειρήνη και ο Πέτρος. Μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο να ήρθαν για πρώτη φορά κοντά ερωτικά και έζησαν ρομαντικές στιγμές, αλλά τα γεγονότα θα τους απομακρύνουν.


Η Ειρήνη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Πέτρο. Της αποκαλύπτει ότι δεν είναι ο Αντώνης Καραδήμος, αλλά ο Πέτρος Κωνσταντάκης. Ένας φυγόδικος από την Κρήτη, που μετά το ναυάγιο πήρε την ταυτότητα κάποιου άλλου. Η Ειρήνη σοκαρίζεται και δεν θέλει να τον ξαναδεί.

Το άλλο ζευγάρι που θα χωρίσει -για ακόμη μια φορά- είναι η Λίνα και ο Μάκης. Τα εμπόδια αυτού του ζευγαριού έχουν γίνει καθημερινότητα πια και η ευτυχία δεν τους θέλει με τίποτα. Σε αυτόν τον χωρισμό όμως, έχει βάλει το χέρι του ο Παντελίδης.

Ο Όθωνας με τις οδηγίες του θείου Παντελίδη, συνεχίζει να φλερτάρει τη Λίνα και ο Μάκης γνωρίζει τους γονείς της. Το επιθετικό κλίμα μεταξύ τους και η αποκάλυψη από εκείνον ότι χρωστούν χρήματα στον πατέρα της, οδηγεί το ζευγάρι σε ένα μεγάλο καυγά και τελικά στον χωρισμό.



Και για τον Άγγελο και την Βάσω όμως δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος. Μπορεί ο αρραβώνας τους να πραγματοποιηθεί, αλλά μετά ο Άγγελος θα πάρει αποστάσεις. Παρόλο που είναι ερωτευμένοι εκείνος κάνει δεύτερες σκέψεις για το πώς θα καταφέρει να συνυπάρξει με τον πατέρα της, μετά τις υποψίες που έχει πως δολοφόνησε τους γονείς του.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ