Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου: Ταύροι, μπορεί να νιώσετε ότι χρειάζεστε χώρο στη σχέση

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Τα μυστικά προορίζονται να παραμένουν ιδιωτικά. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, να είστε διακριτικοί με τις ιδέες σας, τις σκέψεις σας και τα πράγματα που προτιμάτε να μην γνωρίζουν οι άλλοι. Ίσως δυσκολευτείτε να μην ανοιχτείτε σε άλλους, αλλά ο χρόνος μπορεί να σας βοηθήσει πολύ να προσδιορίσετε ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποιον όχι. Να είστε διακριτικοί.

Ταύρος

Η αγάπη αλλάζει τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε λίγο από μια σχέση. Η αγάπη μπορεί να γίνει δύσκολη όταν είστε πολύ κοντά στην κατάσταση. Το να δώσετε σε κάποιον χώρο (ή να τον πάρετε για τον εαυτό σας) δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, ο χώρος είναι ένα ξεχωριστό δώρο. Δώστε το απλόχερα στον εαυτό σας, καθώς σας βοηθά να σκεφτείτε, να αναθεωρήσετε και να συλλογιστείτε πώς νιώθετε και τι επιθυμείτε για το μέλλον.

Δίδυμοι

Θέλεις να είσαι υγιής, Δίδυμε. Κατά τη διάρκεια αυτής της Σελήνης στον Σκορπιό, είσαι έτοιμος και πρόθυμος να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ξεκίνησε με μικρές αποφάσεις που μπορείς να πάρεις εύκολα. Προτίμησε να μαγειρεύεις σπίτι. Αγόρασε πιο υγιεινά τρόφιμα. Απόλαυσε τον ήλιο και απέφυγε το άγχος. Όλες αυτές οι μικρές αποφάσεις οδηγούν σε μεγάλα κέρδη.

Καρκίνος

Είσαι έτοιμος να είσαι χαρούμενος, Καρκίνε. Η Σελήνη στον Σκορπιό σου φέρνει ό,τι χρειάζεσαι για να διασκεδάσεις και να είσαι ευτυχισμένος. Άκου καλή μουσική. Διάβασε θετικά αποφθέγματα και διάλεξε κάποια για να τα σκεφτείς βαθιά. Βγες με φίλους που σου λένε όμορφα λόγια και σε στηρίζουν. Ασχολήσου με κάποια τέχνη ή χειροτεχνία. Σχεδίασε κάτι διασκεδαστικό για το καλοκαίρι.


Λέων

Η προστατευτική σου πλευρά θα βγει έντονα σήμερα. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, θέλεις να διασφαλίσεις ότι οι άνθρωποι που αγαπάς είναι ασφαλείς, προστατευμένοι και φροντισμένοι. Ίσως δεν μπορείς να ελέγξεις τι λένε ή κάνουν οι άλλοι, αλλά μπορείς να αποτελέσεις πρότυπο για το πώς θα ήθελες να είναι αυτοί. Εξέφρασε τις απόψεις σου και στη συνέχεια άφησε τους άλλους να αποφασίσουν τι χρειάζονται μόνοι τους.

Παρθένος

Παρθένε, αυτή είναι μια περίοδος για σκέψη. Η Σελήνη στον Σκορπιό αναδεικνύει την διαισθητική σου φύση. Είναι η τέλεια στιγμή για να κρατήσεις ημερολόγιο και να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό. Συγκεντρώσου με ηρεμία καθισμένος σε ένα σημείο και άδειασε το μυαλό σου. Μην φοβηθείς να απενεργοποιήσεις το τηλέφωνο ή να αφήσεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί μέχρι να νιώσεις καθαρός και σε έναν συναισθηματικό χώρο όπου η καρδιά σου είναι ανοιχτή να λάβει ένα μήνυμα από το σύμπαν.

Ζυγός

Είσαι σαν ένα κλειστό βιβλίο, γεμάτο με θησαυρούς που ίσως δεν μοιράζεσαι εύκολα. Ωστόσο, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ανοίξεις λίγο την πόρτα και να ρίξεις μια ματιά στα πολύτιμα υπάρχοντά σου και να κάνεις κάτι σαν… απογραφή. Το να ξέρεις τι έχεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφασίσεις τι μπορείς να μοιραστείς, τι χρειάζεται να κρατήσεις για σένα και σε τι τομείς έχεις έλλειψη. Αν δεν έχεις φωτογραφίσει τα πολύτιμα αντικείμενά σου ή τα ακριβά σου υπάρχοντα, όπως κοσμήματα, συλλεκτικά αντικείμενα ή έργα τέχνης, αυτή είναι η εβδομάδα για να το κάνεις. Αυτή η εβδομάδα είναι μια ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με την ικανότητά σου για φιλανθρωπία και να νιώσεις χαρά δίνοντας σε όσους έχουν ανάγκη.

Σκορπιός

Σκορπιέ, είσαι ξεχωριστός άνθρωπος. Έτσι, όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, ίσως νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Από τα ρούχα που φοράς μέχρι το χρώμα των μαλλιών σου και τα βιβλία που διαβάζεις, όλα περιστρέφονται γύρω από την αυτοβελτίωση και την προσωπική ανάπτυξη. Είσαι έτοιμος να εξελιχθείς και ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Σχεδίασε κάτι για τον εαυτό σου, Σκορπιέ!

Τοξότης

Μπορείς να αφήσεις πίσω το παρελθόν, να μιλήσεις γι’ αυτό, ή να σχεδιάσεις να το θάψεις στην καρδιά σου και να ξεχάσεις τα όσα συνέβησαν. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, ορισμένες καταστάσεις μπορεί να μη φαίνονται πια άξιες διαφωνίας ή αντιμετώπισης. Ο θυμός που ένιωσες ή η αίσθηση της προδοσίας μπορεί να έχουν εξαφανιστεί. Ίσως ούτε καν θέλεις να αναγνωρίσεις ένα παλιό πρόβλημα. Έχεις ξεπεράσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις λογαριασμούς, και ίσως να νιώθεις καλά απλά αφήνοντάς το να φύγει.

Αιγόκερως

Μερικές φορές, απλά καταλαβαίνεις ότι κάποιος είναι προορισμένος να είναι στη ζωή σου για πάντα. Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια δυνατή ενέργεια στις φιλίες σου. Ίσως συναντήσεις κάποιον για λίγο και να νιώσεις κάτι ξεχωριστό ή μαγνητικό, αλλά η στιγμή δεν είναι κατάλληλη ή δεν είσαι σίγουρος πού και πώς ταιριάζει στη ζωή σου. Αυτή είναι μια μέρα για εμπιστοσύνη. Πίστεψε ότι το σύμπαν θα σας ξαναφέρει μαζί όταν οι συνθήκες είναι οι σωστές.

Υδροχόος

Η δουλειά σου μπορεί να είναι ένας υπέροχος χώρος για να ζήσεις τον σκοπό της ζωής σου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο για να επεκτείνεις την επιρροή σου στον κόσμο. Ξεκίνησε ένα blog ή ένα μικρό ενημερωτικό δελτίο που συνδυάζεται με την ιστοσελίδα σου. Γίνε μέλος μιας ομάδας ή γίνε πιο ενεργός στον επαγγελματικό σου χώρο και γνώρισε άλλους ανθρώπους που απολαμβάνουν να συζητούν για το ίδιο θέμα που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύες

Ποιο είναι το θέμα που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο; Η Σελήνη στον Σκορπιό σε προσκαλεί να εξερευνήσεις περαιτέρω αυτό το θέμα που σε συναρπάζει. Σημείωσε τις ερωτήσεις σου. Διάβασε σχετικά με το αντικείμενο. Δες ταινίες και ντοκιμαντέρ, κάνε follow ειδικούς στα social media και μοιράσου το πάθος σου. Μην φοβάσαι να βουτήξεις στα βαθιά. Η Σελήνη στον Σκορπιό σου δίνει την ώθηση να βυθιστείς σε άγνωστες περιοχές και να ανακαλύψεις νέες γνώσεις. Ποιος ξέρει; Ίσως βρεις μια νέα καριέρα, ένα συναρπαστικό χόμπι, ή απλά μια βαθύτερη κατανόηση του κόσμου γύρω σας.

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ