Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα, 4 Απριλίου: Υδροχόοι, αυτή είναι η μέρα σας για να λάμψετε

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Κριέ, οι φίλοι είναι το ζητούμενο. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι αισθάνεσαι πιο άνετα με τους γνωστούς σου παρά με τους ξένους. Αν και είστε σχεδόν πάντα έτοιμοι να γνωρίσετε νέους ανθρώπους σε μέρες σαν κι αυτή είναι καλύτερο να ψάξετε στο προσωπικό και επαγγελματικό δίκτυο σας.

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, εκμεταλλευτείτε την προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανεβάστε tweet, δημοσιεύστε στο LinkedIn σας ή στείλτε μερικά αιτήματα φιλίας. Δείτε πού μπορούν να σας οδηγήσουν οι σχέσεις σας.

Ταύρος

Η καριέρα σας μπορεί να ανθίσει με τη σημερινή ενέργεια, ειδικά αν εργάζεστε εξ αποστάσεως (ή αν θέλετε να εργάζεστε από απόσταση). Η Σελήνη θα περάσει από τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης.

Έτσι, αν θέλετε να βρείτε μια νέα δουλειά που σας επιτρέπει να εργάζεστε από το σπίτι κάντε αίτηση. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ημέρα για να επικοινωνήσετε με συναδέλφους στο LinkedIn και να γράψετε θετικές κριτικές ή συστάσεις. Όλοι εκτιμούν όταν λέτε μια καλή κουβέντα.

Δίδυμοι

Τι θέλεις να μάθεις, Δίδυμε; Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου και να μάθεις μερικά γενικά γεγονότα. Αν σκοπεύετε να βγείτε έξω απόψε, βρείτε διάφορα μέρη που μπορεί να προσφέρουν μια βραδιά για τη εξάσκηση των γνώσεων σας. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με όλες τις τυχαίες γνώσεις που έχετε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Καρκίνος

Έχετε κοινούς λογαριασμούς με έναν φίλο, την οικογένεια ή ίσως ένα παιδί; Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επανεξετάσετε τις τραπεζικές καταθέσεις ή τις πιστωτικές κάρτες σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα φαίνονται όπως πρέπει.

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να τηλεφωνήσετε στους πιστωτές σας για να δείτε αν το καλό ιστορικό αποπληρωμής σας μπορεί να σας εξασφαλίσει χαμηλότερο επιτόκιο. Επικεντρωθείτε σήμερα σε οτιδήποτε σχετίζεται με κοινό εισόδημα, χρήματα ή δάνεια.

Λέων

Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να εργαστείτε πάνω στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για να γράψετε επιστολές σε συναδέλφους για να τους ενημερώσετε ότι εκτιμάτε την δουλειά τους.

Στείλτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πρώην πελάτες για να τους υπενθυμίζετε ότι είστε ακόμα εκεί για να τους βοηθήσετε όποτε το χρειαστούν. Εάν εργάζεστε σε μια επιχείρηση που εξαρτάται από τις συστάσεις για τις πωλήσεις σας, αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να προσκαλέσετε πρώην πελάτες να σας στείλουν τις απόψεις τους για την δουλειά σας.



Παρθένος

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να λύσετε κάποια από τα προβλήματα που σχετίζονται με τη ρουτίνα και το πρόγραμμά σας. Αν έχετε συγκρούσεις στον προγραμματισμό σας με επείγοντα ραντεβού, αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα το απόγευμα για να επαναπρογραμματίσετε και να μετακινήσετε πράγματα. Ίσως διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξετε πράγματα στο πρόγραμμά σας σήμερα, χάρη στη Σελήνη στον Υδροχόο.

Ζυγός

Αυτή είναι μια μέρα κατά την οποία το να κάνετε τα δικά σας πράγματα είναι μια χαρά για εσάς. Αν έχετε ρεπό από τη δουλειά, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε μία χειροτεχνία ή κάτι διαφορετικό από ό,τι κάνετε συνήθως. Βγείτε έξω και περάστε χρόνο στη φύση.

Περάστε από ένα ίδρυμα και δωρίστε τις παλιές σας κουβέρτες ή ρούχα. Αν σας αρέσει να υποστηρίζετε οργανώσεις που βοηθούν ανθρώπους στην κοινότητά σας, όπως ένα συσσίτιο ή μια τράπεζα τροφίμων, σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά.

Σκορπιός

Είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε συνδεδεμένοι και σε επαφή με τη ζωή στο σπίτι σας. Φορέστε τα άνετα ρούχα σας. Προγραμματίστε να παραγγείλετε πίτσα ή το αγαπημένο σας φαγητό απ’ έξω.

Δείτε ταινίες και περάστε λίγο χρόνο με την οικογένεια, αναπολώντας το παρελθόν. Απολαύστε μερικά γέλια με την καρδιά σας.

Τοξότης

«Τι ευχάριστη έκπληξη». Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα γλυκά λόγια που θα ακούσετε σήμερα αν αποφασίσετε να επικοινωνήσετε με παλιούς φίλους και συγγενείς για να δείτε τι κάνουν.

Με τη Σελήνη να ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας σας, η κοινωνικότητά σας ανεβαίνει κατακόρυφα. Θα απολαύσετε τη σύνδεσή σας με τους άλλους. Μπορεί να βρείτε τις συζητήσεις πνευματικά διεγερτικές και ευχάριστες.

 

Αιγόκερως

Είναι πάντα ωραίο να κάνεις μία ιδιαίτερη αγορά και να την παίρνεις για να την επιδείξεις στο σπίτι σου. Αν σας αρέσει να πηγαίνετε σε καταστήματα με εκπτώσεις τότε σήμερα είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας.

Μπορεί να βρείτε ένα ωραίο αντικείμενο για να το αγοράσετε σε καλή τιμή. Σκεφτείτε την τέχνη, κομμάτια που είναι μοναδικά και μπορούν να αναπαλαιωθούν ή αντικείμενα που είναι δυσεύρετα.

Υδροχόος

Αυτή είναι η μέρα σας για να λάμψετε. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, αφιερώστε μερικές ώρες για να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Τηλεφωνήστε πίσω σε όσους δεν καταφέρατε να σηκώσετε το τηλέφωνο τις προηγούμενες μέρες.

Κλείστε ραντεβού για επισκευές αυτοκινήτων. Ενημερώστε την υπογραφή και τον τηλεφωνητή σας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Στείλτε οποιαδήποτε αλληλογραφία που πρέπει να σταλεί με το ταχυδρομείο και πάρτε μερικά γραμματόσημα για να τα κρατήσετε στο σπίτι σας για μελλοντική χρήση, ακόμη και αν δεν ταχυδρομείτε συχνά.

Ιχθύες

Μερικές φορές, πρέπει να απομακρυνθείτε από το παρελθόν και να ξεχάσετε ό,τι συνέβη. Σήμερα, είστε έτοιμοι να σταματήσετε να χάνετε τον ύπνο σας για πράγματα στη ζωή που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Αυτή η μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή για τον καθορισμό σαφών και ξεκάθαρων ορίων. Δεν χρειάζεται να δίνεις εξηγήσεις, Ιχθύες. Απλώς πρέπει να αποφασίσεις τι θα ανεχτείς και τι όχι για να επιδιώξεις την ευτυχία στη ζωή σου.

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ