Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα, 1 Απριλίου: Κριοί, μείνετε πιστοί στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 1 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Φοβάστε την επιτυχία περισσότερο από την αποτυχία; Αυτή η μέρα θα μπορούσε να είναι μια από εκείνες τις μέρες που σαμποτάρετε άθελά σας τα όνειρά σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας και της κοινωνικής θέσης.

Έτσι μπορεί να βρεθείτε να αμφισβητείτε όλα τα όμορφα σχέδια που έχετε κάνει. Μπορεί να αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο η σκληρή δουλειά. Μείνετε όμως πιστοί στον εαυτό σας, Κριοί. Αυτό θα περάσει, και σύντομα θα δρέψεις τους καρπούς όλου του κόπου σου.

Ταύρος

Αισθάνεστε ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην δουλειά σας, οπότε υπάρχει πάντα περιθώριο για ανάπτυξη. Ίσως θεωρήσετε απαραίτητο να παρακολουθήσετε κάποια πρόσθετη εκπαίδευση για να παραμείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γεγονός που καθιστά αυτή τη στιγμή ιδανική για να παρακολουθήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα ή να δείτε ποια κενά πρέπει να καλύψετε επαγγελματικά. Ελέγξτε τις τρέχουσες προκηρύξεις θέσεων εργασίας για το πτυχίο σας και δώστε μεγάλη προσοχή στις απαιτήσεις που αναφέρονται για να σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε τι χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε πίσω σε αντάλλαγμα; Τότε ίσως ήρθε η ώρα να αποσυρθείτε και να επιτρέψετε σε κάποιον άλλον να αναλάβει μέρος των καθηκόντων της σχέσης σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των κοινών πόρων, σηματοδοτώντας μια περίοδο ενδοσκόπησης και ειλικρίνειας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το πώς αντιλαμβάνεστε την αλληλεπίδρασή σας με κάποιον. Αν είστε απογοητευμένοι, παραδεχτείτε το και επικοινωνήστε το πώς αισθάνεστε.

Καρκίνος

Οι δυσκολίες έρχονται και φεύγουν, και όταν είστε σε μια σχέση, μπορείτε να προβλέψετε ότι θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Όλοι τα έχουν. Όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της δέσμευσης, μην εκπλαγείτε αν νιώθετε λίγο σαν να ξαναμαθαίνετε πώς να αλληλεπιδράτε με τον σύντροφό σας. Υπάρχει χώρος για ανάπτυξη, και αν χειριστείτε σωστά αυτή τη μέρα θα νιώσετε πολύ χαρούμενοι που το κάνατε.

Λέων

Ανησυχείτε για το μέλλον; Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των καθημερινών υποχρεώσεων, βοηθώντας σας να δώσετε προσοχή στις πιο μικρές αποφάσεις που επηρεάζουν σημαντικά τη ζωή σας συμπεριλαμβανομένου του πορτοφολιού σας.

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να εξετάσετε με ακρίβεια τον προϋπολογισμό σας. Δείτε τι είναι αυτό που ξοδεύετε υπερβολικά και πού μπορείτε να μειώσετε το κόστος και να εξοικονομήσετε χρήματα.



Παρθένος

Ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικός, Παρθένε, και αν θέλεις να κερδίσεις, ίσως χρειαστεί να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της δημιουργικότητας και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εξετάσετε επιλογές που οι άλλοι δεν έχουν εξετάσει.

Αν θέλετε να περάσετε το κατώφλι ενός συγκεκριμένου κλάδου, εξετάστε πώς το έχουν κάνει άλλοι με μη παραδοσιακό τρόπο. Πάρτε το δρόμο που δεν έχει τόσο κόσμο. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι είναι πιο γρήγορος απ’ ό,τι είχατε αρχικά σκεφτεί.

Ζυγός

Το γεγονός ότι βρίσκεστε έξω στον κόσμο μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε κάθως σκληροί και να μην μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας όπως θέλετε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, και αν βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας θυμίζουν ποιος είστε, μπορεί να είναι μια θεραπευτική μέρα για εσάς.

Προσπαθήστε να βρείτε ανθρώπους που σας παρέχουν ένα δίχτυ συναισθηματικής ασφάλειας. Αν χρειάζεστε μια αγκαλιά ή έναν ώμο για να κλάψετε, μη φοβηθείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Σκορπιός

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να πείτε αυτό που θέλετε να πείτε είναι μέσω ενός memes, μιας εικόνας ή κάποιου είδους εικόνας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας, και αν έχετε νιώσει ότι απλά δεν μπορείτε να εκφράσετε με λόγια αυτό που σκέφτεστε, καταφύγετε στα οπτικά μέσα ως διέξοδο.

Μπορείτε να αναζητήσετε φωτογραφίες στο διαδίκτυο που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε πόσο νοιάζεστε ή πού βρίσκεστε αυτή τη στιγμή συναισθηματικά, σωματικά και νοητικά.

Τοξότης

Χαλαρώστε. Μερικές φορές, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε οικονομικά είναι να μείνετε σπίτι και να μην πάτε πουθενά. Όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων, μπορεί να μην θέλετε να ξοδέψετε όλα τα μετρητά που με κόπο κερδίσατε.

Μπορεί να προτιμάτε να τα αποταμιεύετε, να μαγειρεύετε στο σπίτι και να επενδύετε το εισόδημά σας σε κάτι απλό, όπως ο τραπεζικός σας λογαριασμός. Οι περιπέτειες μπορούν να περιμένουν. Μπορείτε να βρείτε κάτι να κάνετε μια άλλη φορά. Σήμερα, ίσως να μην υπάρχει τίποτα στη λίστα με τις δουλειές που πρέπει να κάνετε.

 

Αιγόκερως

Αισθάνεστε ότι κανείς δεν σας βλέπει γι’ αυτό που είστε; Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της προσωπικής σας ταυτότητας, και αυτή μπορεί να είναι μια ήσυχη στιγμή περισυλλογής ή μια μέρα για να ξεφύγετε από τη σιωπή σας και να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

Μπορείτε να γίνετε πιο δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλληλεπιδρώντας με άλλους διαδικτυακά. Μπορείτε να βρείτε άλλους τρόπους για να επικοινωνήσετε και να τηλεφωνήσετε σε φίλους, να στείλετε μήνυμα ή να τους δείτε από κοντά.

Υδροχόος

Κάποιος δεν σας συμπαθεί; Η απόρριψή του μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που θα σου συμβεί, Υδροχόε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σου οίκο των κρυφών εχθρών.
Αυτή θα μπορούσε να είναι η στιγμή που θα αρχίσεις να κάνεις νέους φίλους ή να εμπλακείς σε διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους. Έχετε ξεπεράσει ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και μπορείτε να αρχίσετε να ανοίγετε τη ζωή σας σε άλλους ανθρώπους, μέρη και πράγματα.

Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να σηκώνετε μόνοι σας τα βάρη του κόσμου. Γι’ αυτό υπάρχουν οι καλοί φίλοι, για να σας βοηθούν να ελαφρύνετε το φορτίο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των φιλικών σχέσεων, και αυτή είναι μια θαυμάσια μέρα για να απλώσετε το χέρι σας και να ζητήσετε βοήθεια. Αν θέλετε να σας συνοδεύσει κάποιος για να κάνετε δουλειές όπως ψώνια ή τη λαϊκή αγορά, γιατί όχι; Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ότι “τα πολλά χέρια κάνουν τη δουλειά πιο ελαφριά».

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ