Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 13 έως 14/4/2024

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Το διήμερο αυτό θα ασχοληθούμε με ζητήματα της καθημερινότητας, με υποθέσεις ρουτίνας που ίσως μας αγχώσουν και δεν μας επιτρέψουν να δώσουμε σημασία στην προσωπική μας ζωή ή ακόμα να προκαλέσουμε και προβλήματα με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει, καθώς η γκρίνια και η επιθετικότητα είναι έντονη.

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 13 ως 14 Απριλίου 2024

Αρχικά το Σάββατο σηματοδοτεί την ανάγκη για επικοινωνία, για φλερτ, για να περάσουμε όμορφες στιγμές τόσο με το σύντροφο όσο και με πιθανές νέες γνωριμίες, καθώς η γοητεία εκτοξεύεται και η ανάγκη να αρέσουμε γίνεται κυρίαρχη. Η διασκέδαση είναι καταλυτική και δεν αποκλείεται με μουσική υπόκρουση να περάσουμε το βράδυ μας εξαιρετικά, να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας και να μπούμε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.


Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσουμε υπέροχα, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε τη συντροφιά της παρέας που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να υπάρξουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία. Ο ερωτισμός είναι έντονος και η χαρά μέσα από αυτόν μοναδική και ανανεωτική για οποιαδήποτε σχέση. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για κοντινές αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα απογειώσουν την όρεξη για ζωή.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 13 ως 14 Απριλίου 2024 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο το πιθανότερο είναι να ασχολείσαι με την εργασία ή με ζητήματα καθημερινότητας προκαλώντας συγκρούσεις και ένταση με το ταίρι σου, λόγω γκρίνιας και άγχους. Το απόγευμα μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναίσθημα. Η ανάγκη να δείξει κατανόηση στον άνθρωπό σου είναι πασιφανής. Η Κυριακή απογειώνει το κέφι, τη χαρά και τον έρωτα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να σε οδηγήσει στο να ασχολείσαι με την καθημερινότητα, κάτι που θα σε κάνει νευρικό και δεν θα σου δημιουργήσει την όρεξη να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα, σε βοηθά να επικοινωνήσεις άμεσα και να δημιουργήσει το κατάλληλο μαγνητικό πεδίο σε περίπτωση νέας γνωριμίας. Η Κυριακή σε οδηγεί σε παρέες που μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε αποζημιώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο, το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στον ερωτικό σου σύντροφο και στο πως θα περάσετε όμορφα. Η διασκέδαση και οι παρέες θα σας ανανεώσουν και το απόγευμα θα σου δώσει τη δυνατότητα να συζητήσετε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας και να καταλάβετε ο ένας τον άλλον. Η Κυριακή μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση και το πάθος, γι’ αυτό προτίμησε το δεύτερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο πρωταγωνιστείς στο φλερτ, καθώς η χαρά και η λάμψη που εκπέμπεις μαγνητίζει τους γύρω και είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες. Το απόγευμα μπορεί να φέρει πρόσωπα του παρελθόντος στο προσκήνιο και ξεκαθαρίσματα σημαντικά για σένα. Η Κυριακή δημιουργεί το ανάλογο ερωτικό πεδίο για νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι έντονη η ανάγκη σου να ασχοληθείς με το σπίτι και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου. Το απόγευμα σου δίνει τη δυνατότητα να λύσετε ζητήματα που πιθανόν να σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αργότερα, το κέφι απογειώνεται και η Κυριακή εκτοξεύει την αισιοδοξία, τον ερωτισμό και σε οδηγεί σε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η τάση για ασφάλεια και ο συναισθηματισμός είναι έντονος και το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θα επικοινωνήσεις μαζί. Αργότερα, απογειώνεσαι και την Κυριακή δημιουργείς ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες σημαντικές για την πορεία της προσωπικής του ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι δεδομένη και το Σάββατο μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκφράσεις τους προβληματισμούς και τα αισθήματά σου στο σύντροφό σου. Την Κυριακή δημιουργείς ιδανικές προϋποθέσεις για να δρομολογήσεις ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου που μπορεί πρότερα να σε προβλημάτιζαν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για παρέες και νέες γνωριμίες που μπορεί να σας συναρπάσουν. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν. Η Κυριακή μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες μέσα από παρέες του εργασιακού χώρου που θα είναι καταλυτικές για τη ζωή σου.

 

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο σου δημιουργεί την ανάγκη για ασφάλεια και έντονο ερωτισμό, κάτι που εκδηλώνεις στο σύντροφό σου. Το απόγευμα σε βοηθάει να εκδηλώσεις συναισθήματα και προβληματισμούς στο ταίρι σου που μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η Κυριακή απογειώνει το κέφι, την αισιοδοξία, την παιδικότητα δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις για διασκέδαση και έντονο πάθος για εσένα και το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου δημιουργεί την ανάγκη για σιγουριά και είναι πιθανόν να μη σου αφήνει περιθώρια για να εκδηλώσεις με άνεση τα συναισθήματά σου. Το απόγευμα εντείνει την επικοινωνιακή και κοινωνική σου διάθεση. Η Κυριακή σε ωθεί στο να διασκεδάσεις και να βγεις με παρέες, δημιουργώντας εξαιρετικές προϋποθέσεις για πιθανές νέες γνωριμίες που θα σε απογειώσουν κυριολεκτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο σε καθιστά πρωταγωνιστή για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας ,καθώς εκδηλώνεις με άνεση συναισθήματα και επιθυμίες το ταίρι σου. Το απόγευμα λειτουργεί ευεργετικά στο να λύσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για τρυφερότητα, ασφάλεια και ρομαντισμό που θα απογειώσει τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο πρωταγωνιστείς σε παρέες με το δυναμισμό και τη γοητεία σου και το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιές γνωριμίες που επιδιώκουν επικοινωνήσουν και πάλι μαζί σου. Η Κυριακή μπορεί να είναι καθοριστική συνθήκη για μία νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα αλλάξει τα πάντα στην προσωπική σου ζωή.



ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο εντείνει την ευαισθησία και την ανάγκη να μείνεις με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Το απόγευμα σου δημιουργεί την διάθεση να εκφράσεις συναισθήματα που θα απογειώσουν το πάθος στη σχέση σου. Αργότερα περνάει στο ζώδιό σου αλλάζοντας τη διάθεσή σου. Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας ή πραγματοποιώντας μία κοντινή εκδρομή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου δημιουργεί την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και αυτό δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις απελευθερωτικά στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα αλλάζει το κλίμα και κάνοντας έντονη τη διάθεση για επικοινωνία και ερωτισμό. Η Κυριακή μπορεί να φέρει μέσα από παρέες που διασκεδάζεις σημαντικές γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου της προσωπικής του ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου και φιλικά σου πρόσωπα περνώντας ευχάριστα. Το απόγευμα σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου σκέψεις και ανησυχίες που μπορεί να έχεις εδώ και καιρό. Η Κυριακή σε βοηθά να βρεις μέσα από τη σχέση σου την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε ωθεί σε φιλικές παρέες όπου είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου αλλάξουν τη διάθεση και να σε απογειώσουν. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπο του παρελθόντος θα επιδιώξει να σου μιλήσει. Η Κυριακή σε ωθεί πιθανά να ασχοληθείς με πρόσωπα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο μπορεί να στρέψει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα κάτι που πιθανά να δημιουργήσει ένταση με το ταίρι σου. Το απόγευμα αλλάζει τη διάθεσή σου και επιδιώκεις να βρεθείς με τον άνθρωπό σου και τις φιλικές παρέες για να περάσετε όμορφα. Η Κυριακή σε καθιστά πρωταγωνιστή τόσο στους φίλους όσο και στις σχέσεις σου, καθώς επιδιώκεις να ικανοποιήσεις τις δικές σου αλλά και τις ανάγκες του συντρόφου σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο στρέφεσαι σε κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και να σε αγχώνουν, αδιαφορώντας για την προσωπική σου ζωή. Αργότερα το απόγευμα σου δημιουργεί τη διάθεση να βρεθείς με φίλους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές γνωριμίες. Εξαιρετική είναι η ευκαιρία την Κυριακή να ελκύεις νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο σου δημιουργεί την αισιοδοξία, τη χαρά και τη ζωντάνια να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου παίζοντας ερωτικά. Το απόγευμα βοηθάει να λύσετε ζητήματα για τους στόχους που έχετε και μπορεί να σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Αργότερα το βράδυ, ασχολείστε και οι δύο με κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε. Η Κυριακή δημιουργεί ισορροπία στη σχέση μεταξύ λογικής και ευαισθησίας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο παίζεις, διασκεδάζεις, χαίρεσαι και είναι πιθανές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που να θέλει να επικοινωνήσουν μαζί σου. Η Κυριακή μπορεί να φέρει συναντήσεις με παλιότερες γνωριμίες που σου δείχνουν ότι δεν έχεις ακόμα κλείσει οριστικά κεφάλαια στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο σου προκαλεί έντονη νευρικότητα και ανασφάλειες και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο στο σύντροφό σου. Το απόγευμα, αλλάζει τη διάθεση σου, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου. Η Κυριακή απογειώνει τη διάθεση και δεν θα διστάσετε να περάσετε μοναδικά με φιλικά σας πρόσωπα κλείνοντας πολύ όμορφα αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι η νευρικότητα είναι στα ύψη και αυτό σε οδηγεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου. Το απόγευμα βρίσκεις την κοινωνικότητα και τη χαρά μέσα σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες τιμές από παρέες που διασκεδάζουν. Την Κυριακή σου δίνεται η ευκαιρία να βρεις το ιδανικό ταίρι καθώς ελκύεις πρόσωπα που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που επιθυμείς.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο είναι έντονη η ανάγκη σου να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου και να κρατήσεις ισορροπίες για να μη διαταραχθεί η σχέση σου. Το απόγευμα φέρνει συζητήσεις για ταξίδια ή πνευματικές αναζητήσεις που μπορεί να σας απασχολούσαν. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και η ένταση ανεβαίνει. Το πάθος σε συνδυασμό με τη ζήλια μπορεί να κυριαρχήσουν όμως ευτυχώς η Κυριακή σας ωθεί στο να βρείτε τα πατήματα σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις την δυνατότητα να φλερτάρεις και να γοητεύσεις πρόσωπα που σου προκαλούν το ενδιαφέρον. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο γνωριμίες του παρελθόντος που πιθανά να θέλουν να διεκδικήσουν θέση στη ζωή σου. Η Κυριακή ισορροπεί τη διάθεσή σου και μπορεί να φέρει στη ζωή σου μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο πρόσωπο που να παίξει καταλυτικό ρόλο.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ