Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα 2 ζώδια που θα βιώσουν οικονομική αφθονία το υπόλοιπο 2024

Υπάρχουν δύο ζώδια που θα βιώσουν μεγάλη οικονομική αφθονία σε όλο το υπόλοιπο 2024.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άλλα 10 ζώδια πρέπει να περιμένουν τη σειρά τους για τύχη στα οικονομικά. Απλά δύο ζώδια θα δουν την μεγαλύτερη άνθιση στα οικονομικά τους φέτος.

Τα 2 ζώδια που θα βιώσουν οικονομική αφθονία όλο το 2024

Κριός

Δεν τα πηγαίνετε και άσχημα τελευταία. Είστε ούτως ή άλλως δραστήριοι, οπότε δεν μένετε ποτέ κάτω για πολύ. Με κυβερνήτη τον Άρη, ο Κριός έχει συνήθως την ενέργεια, την ορμή και τη διαισθητική ικανότητα να ξέρει πότε πρέπει να δράσει για κάτι.

Δεν υπάρχουν πολλά που να φοβίζουν ή να τους αποθαρρύνουν τους Κριούς. Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές θα μπορούσατε να θεωρηθείτε ακόμη και ατρόμητοι.

Φέτος θα έχετε λίγη επιπλέον βοήθεια από τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, οπότε θα τα πάτε ακόμα καλύτερα. Αν είστε Κριός ή έχετε ωροσκόπο Κριό, έχετε τον Δία στον δεύτερο οίκο σας, του χρήματος και του εισοδήματος τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαΐου.

Αυτή η διέλευση συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια, οπότε για να πάρετε μια γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει, σκεφτείτε τον Ιούνιο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2012, που ήταν η τελευταία φορά που ο Δίας διέσχισε τον δεύτερο οίκο σας.

Ο Ουρανός, ο πλανήτης του απροσδόκητου, διέρχεται επίσης από τον δεύτερο οίκο σας. Ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου. Αν και ο Ουρανός συνδέεται με την αναστάτωση, μπορεί επίσης να επιφέρει ξαφνικά και απροσδόκητα κέρδη, καθώς βρίσκεται σε σύνοδο με τον πλανήτη της επέκτασης, τον Δία.

Αυτός ο συνδυασμός έχει τη δυνατότητα να φέρει νέες και συναρπαστικές εξελίξεις σχετικά με όλα τα πράγματα που σας αφορούν, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, του έρωτα και των απροσδόκητων ευκαιριών.

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Κριό, μαζί με μια έκλειψη, το επίκεντρο για εσάς τους Κριούς, είναι να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας αυτή την Άνοιξη.

Όταν ο Δίας εγκαταλείψει τον Ταύρο στις 25 Μαΐου, εισέρχεται στους Διδύμους, τον τρίτο οίκο σας, ο οποίος κυβερνά τις ιδέες και τη σκέψη σας, η οποία θα επεκταθεί τους επόμενους μήνες. Μην εκπλαγείτε αν το μυαλό σας τρέχει με όλες τις δυνατότητες και τις προοπτικές του καθώς ξεκινάμε το καλοκαίρι.

Ο Δίας στους Διδύμους θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας φέτος, αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 20 Μαρτίου και 11 Απριλίου. Τα εξάγωνα θεωρούνται τυχερά και μπορεί να μην επιβραδύνετε πολύ όσο ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο σας και η τύχη σας κρατάει.

Η επικοινωνία θα είναι σημαντική αυτό το διάστημα, τόσο όσον αφορά τη δική σας επικοινωνία με τους άλλους όσο και τη δική τους με εσάς. Πρέπει να αναμένετε ότι οι ιδέες σας θα είναι μεγάλες και τολμηρές, με τον ίδιο τρόπο που ζείτε τη ζωή σας. Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Απριλίου ή ο ωροσκόπος σας είναι μεγαλύτερος από την 22η μοίρα, ο Δίας θα κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο σας το επόμενο έτος.

Η έκλειψη της 8ης Απριλίου στον Κριό θα πέσει στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, βάζοντάς σας στο προσκήνιο. Αν υπήρξε ποτέ η κατάλληλη στιγμή για να λάμψετε, τώρα είναι η ώρα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται μόνο για εσάς, αν έχετε σύντροφο.

Οι δύο ανοιξιάτικες εκλείψεις πέφτουν στον άξονα του 7ου και 1ου οίκου σας, γεγονός που απαιτεί ισορροπία με τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας ή άλλες στενές σχέσεις. Απλά να θυμάσαι, Κριέ: Κανείς δεν ζει μόνος του και πάντα χρειάζονται άλλοι για να πετύχεις μεγάλα πράγματα.

Λέων

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, διέρχεται από τον 10ο οίκο σας, τον οίκο της καριέρας, μέχρι τα τέλη Μαΐου. Όταν ο Δίας διέρχεται από τον 10ο οίκο, συνήθως βλέπουμε πρόοδο στην καριέρα, κέρδη και νέες ευκαιρίες.

Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε έξω και να δώσετε στην καριέρα σας μεγαλύτερη έμφαση. Με άλλα λόγια στην βράση κολλάει το σίδερο αυτή την Άνοιξη. Να θυμάστε ότι αυτή η ευκαιρία δεν θα επιστρέψει για άλλα 12 χρόνια.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό θα πέσει επίσης στον 10ο οίκο σας. Αυτό σημαίνει ότι ξαφνικές και απροσδόκητες ευκαιρίες μπορεί να έρθουν από το πουθενά, οπότε να είστε προετοιμασμένοι και να μην απορρίπτετε ευκαιρίες δικτύωσης ή άλλες ευκαιρίες. Μπορείτε να εξελιχθείτε μέσα από ευκαιρίες που έρχονται όταν δεν το περιμένετε.

Αν και φαίνεται ότι θα τα πάτε καλύτερα φέτος όσον αφορά την καριέρα σας, κρατήστε τα χρήματά σας. Γιατί με τον Κρόνο να διέρχεται από τον όγδοο οίκο σας, μπορεί να μην έχετε μεγάλη οικονομική υποστήριξη από τους συντρόφους σας και θα πρέπει να βασιστείτε στον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Κρόνου στους Ιχθύες μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026.

Όταν ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους στις 25 Μαΐου, εισέρχεται στον 11ο οίκο σας, ο οποίος κυβερνά τις ομάδες, τους φίλους και τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας. Αυτό σημαίνει ότι η τύχη σας θα βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα για το υπόλοιπο του έτους.

Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες για να δικτυωθείτε μέσω ομάδων. Μπορεί να πάρετε προαγωγή στην εταιρεία σας ή σε κάποια ομάδα στην οποία συμμετέχετε.



Στον Λέοντα αρέσει ούτως ή άλλως να κάνει τα πράγματα με μεγαλοπρεπή τρόπο. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε τα όνειρα που μπορεί να έχετε εδώ και χρόνια, αφού έχετε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε αυτά που ελπίζετε. Ο 11ος οίκος κυβερνά επίσης τους φίλους. Επεκτείνετε το δίκτυό των φίλων σας. Αυτό θα σας είναι εύκολο με τη ζεστασιά και τη γοητεία σας.

Ο Δίας στους Διδύμους θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ωροσκόπο σας φέρνοντας αρμονία, προστασία και τύχη αν έχετε γεννηθεί στο διάστημα 22 Ιουλίου-15 Αυγούστου. Αν γεννηθήκατε μετά από αυτή την ημερομηνία, ο Δίας θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ωροσκόπο σας το επόμενο έτος.

Οι ανοιξιάτικες εκλείψεις ενεργοποιούν τον τρίτο και τον ένατο οίκο σας, ο τρίτος κυβερνά τις ιδέες και ο ένατος τα ταξίδια, την εκπαίδευση και την κοσμοθεωρία. Ήρθε η ώρα να διευρύνετε τη σκέψη σας και οι εκλείψεις θα σας δείξουν πού μπορείτε να το κάνετε.

Για κάποιους, αυτό θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μία νέα εκπαίδευση σε κάποιο αντικείμενο την οποία θα αναζητήσετε μόνοι σας.

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ