Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Survivor Spoiler Αποχώρηση 29/4: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 29-4: Μέρα για δεύτερη υποψηφιότητα στο Survivor. Πρώτο αγώνισμα για την 1η ασυλία καις τη συνέχεια συμβούλιο του νησιού. Ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το πρώτο συμβούλιο του νησιού έβγαλε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ένα για την ακρίβεια. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να μη βγήκε στον τάκο, τώρα όμως ήρθε η ώρα του. Χρωστούμενο ήταν από την ομάδα του, τώρα ήρθε η ώρα να ξεχρεώσει.

Το αποψινό Survivor spoiler είναι από τα εύκολα για να είμαστε ειλικρινείς. Διότι, η υποψηφιότητα που είναι στη… σειρά, είναι από αυτές που μπορεί κανείς να προβλέψει και χωρίς πληροφόρηση. Δεδομένη επιλογή μοιάζει.

Και το λέμε αυτό για συγκεκριμένο λόγο. Διότι, ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία. Με άλλα λόγια, οι κινήσεις των χαμένων απόψε μοιάζουν ευκολάκι στην πρόβλεψη.

Survivor spoiler αποχώρηση 29/4: Αυτός ο 2ος υποψήφιος

Μετά από καιρό, οι Διάσημοι πάνε ασφαλείς απόψε το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού. Αυτό σημαίνει πως οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δεν υπάρχει πλέον κάποιος περιορισμός ή φύλο υποψηφίων, να το υπενθυμίσουμε. Οι μπλε μπορούν να επιλέξουν ό,τι θέλουν. Αν και θα ακολουθήσουν τους κόκκινους…

Με άλλα λόγια, οι Μαχητές θα ψηφίσουν άνδρα στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Θοδωρής Τουρκογιώργος θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’΄ αυτή την εβδομάδα.

Η ενημέρωση είναι οριστική…

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι Φέρνει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 Μαΐου 2024. Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 17 Μαΐου ο Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει...