Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Survivor Spoiler 17-4: Έκπληξη! Αποχωρεί και 3ος παίκτης – Διάσημος αυτή τη φορά!

Survivor spoiler 17-4: Απίστευτα νέα έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor που αναμένεται να έχουμε τρεις συνολικά οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Αρχικά, έχουμε τον Τζέιμς Καφετζή, όπου όπως είδαμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά όχι για πολύ.

Ο παίκτης των Μπλε θα θελήσει να επιστρέψει στην οικογένεια του, μετά το συμβάν με τον πατέρα του και η απόφαση του είναι τελική.

Μάλιστα τα λεφτά που πήρε από το παιχνίδι είναι αρκετά, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια του, στη δυσκολία που αντιμετωπίζει.

Από κει και πέρα, όπως σας αποκαλύψαμε, έρχεται και δεύτερη αποχώρηση, που αφορά ξανά την μπλε ομάδα.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα, αφού θα έχουμε τον Σάββα Γκέντζογλου να αποτελεί παρελθόν και να παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα.

Survivor spoiler 17/4: Έξω και ο Παππάς!

Και ναι, αναμένεται να έχουμε και τρίτη οικειοθελή αποχώρηση, κάτι που δεν έχουν ξαναδεί. Ο Αλέξης Παππάς παίρνει την απόφαση, να βρεθεί εκτός του ριάλιτι επιβίωσης.

Κάποιες εξελίξεις μέσα στο Survivor τον οδηγούν σε αυτή τη… λύση, ενώ παράλληλα και η κόπωση που νιώθει θα παίξει τεράστιο ρόλο.

Τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ, με τους παίκτες να δείχνουν ότι οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο είναι αρκετά δύσκολες.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ