Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Η Αστυνομία στήνει ενέδρα σε Αμαλία και Διονύση, προκειμένου να τους πιάσει στα πράσα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ 

Σε μια νέα συνάντηση της Σιλβάνας με τον Καραχάλιο η πρώτη αποκαλύπτει στον αστυνομικό την εμπλοκή του Διονύση σε κύκλωμα, όσο και στις απόπειρες δολοφονίας του Καραχάλιου και του Λοίζου.

Σε μια ακόμα κατάδυση του Μαρκ και του Σήφη, ο πρώτος εξαιτίας μιας εμπλοκής καταλήγει σχεδόν νεκρός στην παραλία.Ο Σήφης επιχειρώντας να σώσει τον ημιθανή Μαρκ ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η δράση τους στον Καραχάλιο και τον Αρβανιτάκη καθώς βρίσκουν αρχαίους αμφορείς στην βάρκα που είχαν χρησιμοποιήσει οι δύο τους.

 

Ενώ το νήμα της αρχαιοκαπηλίας αρχίζει να ξετυλίγεται οι αστυνομικοί ζητούν από τον Σήφη να συνεργαστεί ομολογώντας τις συνθήκες αλλά και τους ανθρώπους που αρχικά τον ενέπλεξαν στις παράνομες αυτές ενέργειες.



Η αστυνομία με την σειρά της αποφασίζει να στήσει ενέδρα στην Αμαλία και τον Διονύση προκειμένου να τους πιάσει στα πράσα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 82 Το καλοκαίρι του 1960 έχει μπει για τα καλά, επιφυλάσσοντας...